Celeb

Játsszon ismét Bódi Gusztiékkal: újra aranyeső a Borsban!

Bors

2020. október 31. szombat 15:00

Játsszon a Borssal! Hétfőtől beindul az Aranyeső! Kizárólag pénzt lehet nyerni, nem is akármennyit! 10 millió forint össznyeremény vár olvasóinkra! Egészen december 13-áig, hat héten át kísértheti a szerencséjét! Tépjen és nyerjen!

A Borsnál nincs lazsálás, nincs megállás. Itt az újabb nyereményjáték! Figyelem! Ilyen még nem volt a Borsnál. Kizárólag pénzt lehet nyerni játékunkkal, nem is akármennyit.

November 2-ától újra beindítjuk az Aranyesőt, összesen 10 millió forint keresi a gazdáját.

A bulit ezúttal is Bódi Guszti és Margó pörgeti. Önnek mindössze csak annyit kell tenni, hogy megveszi kedvenc szórakoztató napilapját. A címoldalon megtalálja a matricát, tépjen és nyerjen!Ha a matricán há­rom egyforma szimbólumot talál, Ön nyert! Hogy mennyit? Olvasóinkra 3 darab 1 millió forintos, 2 darab 500 ezer forintos, 10 darab 100 ezer forintos, 20 darab 50 ezer forintos, 40 darab 25 ezer forintos, 175 darab 10 ezer forintos, 250 darab 5 ezer forintos nyeremény vár. 

Amennyiben nyertes matricát talál, hívja fel játé irodánkat a +36-1/ 881-2626 telefonszámon reggel 8 óra és éjfél között. A játékiroda a matricán található ellenőrző kód segítségével azonosítja a nyereményt, és felveszi a nyertes adatait. Fontos tudnivaló, hogy 18 óra után üzenetrögzítőre tudja beolvasni a nyertes szelvény kódját, másnap pedig visszahívják a játékirodából a megadott elérhetőségen. 

Belógtunk a forgatásra: erre készülnek Bódi Margóék

Valami készül ... 🤭 Bekukkantottunk Bódi Margóék forgatására 📽 Nagy dobásra készül a Bódi család, lesz itt móka, della és egy különleges meglepetés 💰🎶 Guszti ezúttal is hozta a formáját, a humor sem maradhatott ki 😉 De vajon Margó mit gondol Guszti izmairól? 🤔⬇

Közzétette: Borsonline - Bors Szórakoztató Napilap – 2020. október 30., péntek

Ezután a nyertes matricát tartalmazó címoldalt ki kell vágni, és a nyeréstől számított 8 napon belül ajánlott levélként postára adni. Cím: BORS, 1476 Budapest, Pf. 47. A borítékra kérjük, írja rá: „Nyertes”!
A következő hat hétben a Bors még többet ad Önnek! Hiszen nemcsak 32 oldalon kínálunk ce­lebsztorikat, izgalmas krimiket, a sztár- és a sportvilág érdekes híreit, hetente háromszor (kedden-csütörtökön-szombaton)  keresztrejtvény mellékletet, szerdánként tévémellékletet 56 csatorna programjával, hanem most 10 milliós Aranyeső nyereménnyel is megtoldottuk ezt! Ráadásul mindehhez olcsóbban jut hozzá, mint a piaci riválisunk lapjához!

Kinek nem jönne jól a ránk váró karácsonyi vá­sárlás előtt egy kis talált pénznyeremény? Gondoljon csak bele, hogy micsoda nagyszerű érzés vár Önre, amikor a letépett matricán meglátja a 3 egyforma szimbólumot, amivel akár 1 millió forintot is nyerhet. 

Tépjen és nyerjen! Újra aranyeső a Borsban!

További részletek a borsonline.hu/jatek oldalon!

További cikkek

Szexi

Vetkőzéssel mentené meg a Földet a nagymellű bombázó

Centik

Alacsony pasikra vadászik a világ legmagasabb pornósa

Ez is érdekelhet

origo.hu

Már Magyarországon is rendelhető az új Opel Astra, az árától hanyatt fog esni

origo.hu

Megunta a sorban állást Pesterzsébeten, és megmutatta, szerinte mire való a városi terepjáró - videó

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

szon.hu

Pikáns jelenet - melltartóban táncol Barbi (videó)

origo.hu

11 szív- érrendszeri tünet, amit komolyan kell venni

nemzetisport.hu

MTK: a másodosztályba igazolt a létszámfelettivé vált szélső

vg.hu

Nem csak meggyőződésből oltásellenes Djokovic

borsonline.hu

Súlyos károsodást szenvedett a sztrókja után M. Richárd

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 21.: Meglepő fordulatokat jeleznek a bolygók pénteken

borsonline.hu

Kiadták a körözést: Magyar youtubert keres a rendőrség

origo.hu

Hatalmas meglepetéssel kezdődött a kézilabda Európa-bajnokság középdöntője