Összefogott a magyar gasztronómia, hogy segítsék a koronavírus-járvány alatt a kórházi dolgozókat. Köztük van a szemtelenül fiatal Veres István is, a Bocuse d’Or idei győztese. A Michelin-csillagos éttermet vezető séf most azt is megengedte,...
Pohner Ádám az egyik legfiatalabb versenyző volt a Bocuse d’Oron a maga 25 évével – ha pedig belegondolunk, hogy élete első paprikás krumpliját 17 évesen készítette, világossá válik, hogy nem akármilyen szakácstehetségről van szó....
November végétől kapható a hiánypótló szakácskönyv, amelyben magyar séfek hazai sajtkészítők termékeire komponáltak jobbnál jobb recepteket. A könyv gasztronómiai koncepciójának megalkotójával, Segal Viktorral beszélgettünk a magyar...
<p>A Magyarországot képviselő Széll Tamás és csapata nyerte a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d’Or budapesti kontinensdöntőjét. A második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Svédország lett. </p>
Molnár Gábor jól teljesített a világ legjobb szakácsai között, a szigorú zsűri a 13. helyre tette a magyar séf ételkölteményeit. És nyertes lett a plakátja.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.