Savasodást okozó ételek

egészséges étkezés
PUBLIKÁLÁS: 2010. április 02. 00:00
A túl sok stressz, helytelen táplálkozás, betegségek vezethetnek a szervezet elsavasodásához, amit már a pufferok sem tudnak kompenzálni. A pH a különböző testnedvekben más értékű Puffer folyamatok működnek a vérben, tüdőben, vesében.stressza fokozott kalciumvesztés, ami előbb-utóbb csontritkuláshoz vezethetgyomorégésszervek%252859%25292Két fajta módszert használunk mostanság a savasodás mérésére.PRALNAElúgostáplálkozásA savasító ételek a következők.Szárazhüvelyesek közül: Italok:gyümölcslevekFűszerek, ízesítőszerek: Zsiradékok: margarinok Gyümölcsök: banángyumolcs15 Gabonafélék: kukoricaHúsok:Tejtermékek:sajtZöldségfélék:burgonyacsak a táplálkozásra való odafigyelés nem elég
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.