Hozzávalók (4 főre):
- 30 dkg liszt (tönköly fehér)
- 25 dkg cukor (nád)
- 6 ek kakaó
- 0,5 dl olaj (kukorica csíra)
- 2 ek ecet (fehér, balzsam ecet, alma ecet)
- 3 dl víz vagy szójatej
- 1 tk sütőpor
- 1 tk szódabikarbóna
Elkészítés:
Az összes hozzávalót összekeverjük és 180C-on megsütjük.
Önmagában is nagyon finom, de lehet tölteni a teljes kihűlés után. A tészta édes, a fanyar gyümölcsös krémek jól illenek hozzá.
Torta formában sütve, tortának is kiváló alap piskóta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.