A müzlit és az olajos magvakat a megfelelő arányban bármikor fogyaszthatod, sőt még a fogyókúrák alkalmával sem kell elhagynod őket.
A zabpelyhet, a magokat és a kókuszreszeléket sütőpapírral bélelt sütőlemezen egyenletesen szétterítjük. Megspricceljük dióolajjal, és mézet csurgatunk a tetejére. 220 fokra előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt illatosra-ropogósra sütjük.
Diófélék, olajos magvak és aszalt gyümölcsök – helyük a kiegyensúlyozott étrendben és szerepük egészségünk megőrzésében.Megvárjuk, míg kihűl, átkeverjük és beleforgatjuk az aszalt gyümölcsöket. Tálkákba szedjük a müzlit, tetejére joghurtot kanalazunk, és friss gyümölcsöt halmozunk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.