Mindenképpen válasszunk az évszaknak és az ünnep hangulatának megfelelő alapanyagokat: ilyen lehet a sonka ecetes tormával, a tojás, a különféle zöldségek és saláták. Húsvét vasárnap reggel fogyasszunk füstölt vagy főtt sonkát frissen sült cipóval, főtt tojással és tormával!
Ebéd gyanánt semmiképpen ne hagyjuk ki a bárányhúst sem, újkrumplival tálalva egyszerű, mégis az ünnephez méltó sülttel kedveskedhetünk vendégeinknek. Bárányt egyben is süthetünk, belsejét zöldséges töltelékkel telítsük!
A bárányborda is rendkívül ízletes, s nagyon gyorsan elkészül. Sütés előtt pár órával a húsokat forgassuk friss fűszerekbe (rozmaring, frissen őrölt só és bors)! Tálalás előtt nem sokkal, a fűszerkéreggel bevont bordát süssük ki forró olajban! Az a jó, ha kissé rózsaszín marad a belseje.
Halat különféle variációkban készíthetünk: akár sütjük, akár pároljuk, rizzsel, újkrumplival bizonyára tetszést aratunk! A mazsolás-vajas kalács desszertként hódíthat, de az étkezések között felszolgált aszalt gyümölcsök is illenek az ünnepi menüsorba.
A gyerekeknek készítsünk sonkás vagy lazacos szendvicseket, biztosan jó étvággyal falatozzák ezeket az ínyencségeket! Arra buzdítanánk mindenkit, hogy készüljenek egyszerű étkekkel húsvétra, így rengeteg időt spórolhatnak meg, amelyet aztán a szeretteik körében, kipihenten tölthetnek!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.