A Sir Charles Gardener Kórház kutatói felfedezték, hogy a joghurt kiegyensúlyozott fogyasztásával megelőzhető az artériák megvastagodása, míg ugyanolyan mennyiségű sajt vagy tej kevés hasonló jellegű hatással bír.tejtermékek„Általánosságban véve a tejtermékeknek inkább rossz hírük van a szívbetegségek vonatkozásában, de a probiotikumok és a joghurt esetében pozitív hatások mutatkoztak. Igyekszünk felfedezni a joghurt előnyeit a tejtermék-jellegtől elvonatkoztatva” Fotó: 123rf.com70 év feletti korosztályból. „Kalciumfogyasztás és a törések kimenetele” dohányzással intima-media falvastagság, mint azoknál, akik naponta 100 grammnál„jó”
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.