Felháborodás

„A fogyasztóvédelemhez fogok fordulni” – nagy bajban lehet Kulcsár Edina és G.w.M

Bors

Létrehozva: 2024.06.01.

Úgy fest, egyre elégedetlenebbek a házaspár rajongói, ugyanis nem azt kapják a pénzükért, amit ígértek nekik. Legalábbis ezt állítja Kulcsár Edina és G.w.M realityjének egyik előfizetője, aki már azt is fontolgatja, hogy a fogyasztóvédelemhez fordul.

Kulcsár Edina és G.w.M tavaly novemberben indította el a saját reality műsorát. A házaspár havonta 1790 forintot kér(t) az exkluzív tartalmak megtekintéséért, és már az induláskor dögivel iratkoztak fel a kíváncsi nézők. Nem volt véltelen ez a tömeges érdeklődés, hiszen Edináék már az első részben kiteregették a családi szennyest. Emlékeztetőül: a rész azzal indult, hogy megtudtuk, a rapper kórházban van, ugyanis hetekig depresszióban szenvedett, aminek következtében nemcsak felszedett 15 kilót, de a bal belső fülében az egyensúlyért felelős szerve is leállt. Szerencsére ez már a múlt, és G.w.M is visszanyerte a régi formáját. Sőt, időközben megtudhattuk, hogy ismét bővülni fog a famíliájuk. Szintén a realityjük epizódjában árulták el, hogy Edina várandós, ráadásul egy kisfiút hord a szíve alatt, aki majd augusztusban fogja meglátni a napvilágot. Izgalmas tartalmakból tehát nem volt hiány eddig a műsorban, azonban most mégis elkezdtek háborogni a nézők. Ennek tetejében valaki még meg is fenyegette a párost, hogy a fogyasztóvédelemhez fog fordulni!

Kulcsár Edina és G.w.M 293A7218
Kulcsár Edina és G.w.M foghatja a fejét, a fogyasztóvédelemnél akarják felnyomni őket (Fotó: Bors)

Kulcsár Edina és G.w.M bajban van?

Először a tavalyi év végével kezdtek lemorzsolódni a feliratkozók a házaspár fizetős csatornájáról, majd ahogy átléptünk a 2024-es esztendőbe egyre többen döntöttek úgy, hogy már nem kíváncsiak a tartalmakra. Akkor persze volt egy nagy fellendülés, mikor heteken keresztül azt találgatta mindenki, hogy a szépségkirálynő várandós-e, s aki az igenre tippelt, az ő szava beigazolódott. Azóta viszont nincs nagy visszhangja a csatornának, még csak arról sem posztoltak a rajongók, hogy hányadik évadánál tarthat a műsor. Arról viszont annál inkább, hogy nem elégedettek azért, amiért eddig fizettek.

A Redditre felkerült egy képernyőfotó, amit az egyik előfizető osztott meg. Ennek tanúsága szerint valakinél annyira kiverte a biztosítékot, hogy mostanában elhanyagolja a páros az oldalt, hogy inkább lemondta a feliratkozását, és még azzal is megfenyegette Edináékat, hogy a fogyasztóvédelemhez fordul, ugyanis szinte semmit nem kapott a pénzéért abból, amit megígértek neki "vásárláskor". 

– Hello. Az előfizetést lemondtam. Egyrészt a tartalom édeskevés, másrészt a hirdetőben a privát üzenetküldés is benne van, amelyre viszont válasz nincs. Így úgy érzem, a jogaim sérültek, a reklám pedig félrevezető és valótlan dolgokat tartalmaz, a fogyasztót megtéveszti.

Ezért a fogyasztóvédelemhez fogok fordulni. Egy fizetős szolgáltatás nyújtsa azt, ahogyan hirdetik

– írta a felháborodott hölgy, akinek páran egyből nekiugrottak a közösségből. Mi viszont kíváncsiak voltunk, hogy mit mond G.w.M és felesége erre, azonban egyelőre nem kaptunk tőlük választ. 

Kulcsár Edina
Fotó: Instagram/Reddit

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek