Apák napja

„Órákon keresztül tudnék írni arról, hogy milyen jó ember” - megható sorokkal üzent Kulcsár Edina

KL

Létrehozva: 2024.06.17.

A kismama ezúttal a férjéhez szólt a közösségi oldalán.

Kulcsár Edina valósággal úszik a boldogságban, hiszen a minap édesanyja ünnepelte a születésnapját. Most pedig egy másik, számára fontos személyt köszönthetett fel.

hot feltöltés kulcsár edina és G.W.M.
Kulcsár Edina G.w.M-et köszöntötte Apák napja alkalmából Fotó: Szabolcs László / hot magazin

Ugyanis Magyarországon minden évben, június harmadik vasárnapján, azaz idén június 16-án ünnepelték az apák napját. A jeles nap kapcsán pedig a korábbi szépségkirálynő a közösségi oldalán tett közzé egy bejegyzést, amelyben párját, G.w.M-et köszöntötte.

Sokan tudják, hogy ki G.w.M, de csak kevesen ismerik őt úgy igazán! Órákon keresztül tudnék írni arról, hogy milyen jó ember, de az hosszú lenne… így apák napján csak annyit írnék, hogy KÖSZÖNÖM! Hálás vagyok, hogy mellettem van jóban-rosszban ebben a hatalmas örökre szóló felelősségteljes szerepben, hogy szülők vagyunk! Főleg a mi helyzetünkben, hogy mozaikcsalád vagyunk. Akinek része van benne, az tudja, hogy nem egy könnyű feladat egy ilyen családi életet szépen egyengetni, hiszen sok a külső behatás, de mi a nehézségek ellenére szerintem nagyon szépen boldogulunk! Köszönöm, hogy ebben is a társam vagy és, hogy ilyen példaértékű apuka vagy!

- írja posztjában Kulcsár Edina, amelyet ide kattintva tudtok megtekinteni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek