szerelem

Molnár Andi kapcsolatáról vallott Szente Vajkkal: „A mi történetünk, az belül zajlik”

Niki

Létrehozva: 2024.05.21.

A gyönyörű táncművészt a legtöbben a Dancing with the Stars egyik zsűritagjaként ismerhetik, illetve tavaly óta a Hölgyválasz című táncos darabban színésznőként is szerepel. Molnár Andi nemcsak karrierjében, hanem magánéletében is nagyon boldog, hiszen 2022-es válása után a szerelem is rátalált. Bár sem ő, sem pedig Szente Vajk nem szívesen beszél a magánéletükről, néhány részletet most mégis elárult.

Molnár Andi 2022-ben vált el férjétől, majd ugyanebben az évben röppent fel a hír, hogy Szente Vajkkal alkotnak egy párt. A szerelmesek azóta is nagyon boldogok, és bár a Dancing with the Stars zsűrijében egymást váltották, azóta együtt is dolgoznak a Játékszín Hölgyválasz című darabján. A pár nagyon ritkán beszél kapcsolatáról, Andi most mégis elárult néhány részletet Palik László műsorában.

293A6057 Molnár Andi
Molnár Andi már színésznőként is bizonyította tehetségét Szente Vajk oldalán. (Fotó: Szabolcs László)

Andi a Palikék Világa podcast vendégeként sokat mesélt a karrierjéről és a nehézségeiről is, de ez szerencsére már a múlté. Most nem csak sikeres, de nagyon boldog is:

A magánéletünkről nem beszélünk nyíltan. Én ugye túl vagyok egy váláson, 2022-ben, most köszönöm jól vagyok, de nem beszélünk ilyesmiről. Valahogy az emberek ilyenek, hogy a negatívban több csamcsognivalót látnak, vagy több információ lehet benne, ami kielégíti a kíváncsiságukat. Én is olvastam ezeket a bulvárhíreket, de az idő minket igazol, hogy szép történetek, azok vannak. A mi történetünk, az belül zajlik, és az pont elég.

Molnár Andi már színésznőként is bizonyított

A kapcsolatuk működésének a Hölgyválasz című darab is ékes bizonyítéka, hiszen Szente Vajk rendezőként, Andi pedig színésznőként és koreográfusként vesz részt benne, ami a kezdetek óta hatalmas sikernek örvend. És bár a produkció tervezése még jóval a kapcsolatuk előtt kezdődött, mégis tavaly sikerült bemutatni. Andi azt is elárulta, hogyan került ebbe a szerepbe:

Ez a mag még régebben, 2015-ben lett elültetve bennem, amikor a Játékszín igazgatója már rebesgette, hogy ő nagyon szeretné ezt a Hölgyválasz mozifilmet színpadra állítani. És mostanra jutott el oda a szervezkedés, hogy ez megszületett. Így én már azóta tudtam, hogy gondolnak rám ezzel kapcsolatban.

Persze Vajknak is volt része abban, hogy a táncművész bevállalta ezt a szerepet. És bár mindenki azt gondolná hosszas rábeszélés eredménye volt, ez ennél sokkal egyszerűbben ment:

Annyit mondott, hogy meg tudod csinálni, és elhittem neki. Sőt, én magam is éreztem.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek