Cukiságfaktor

G.w.M kislánya szépségkirálynő lesz?

Zs.

Létrehozva: 2024.05.24.

A rapper és Kulcsár Edina közös kislányát ritkán mutatják meg a szülők, de végre kivételt tettek. Amara csodaszép baba, már most látszik rajta, hogy ugyanolyan gyönyörű lesz, mint az édesanyja.

Kucsár Edina és G.w.M épp a második közös gyermeküket várják, de már így is gyerekzsivajtól hangos a ház... Edinának két gyermeke született Csutitól, Medox és Nina, illetve G.w.M-nek is van két gyermeke az előző házasságából, Melanie és Márk. A párnak van egy közös kislánya, Amara és nemsokára érkezik a kisfiuk is. A lurkók imádják, hogy ilyen nagy család lettek, állítólag nagyon szeretnek közösen játszani, a büszke szülők pedig nagyritkán betekintést engednek a zajos hétköznapjaikba. Edina most épp Amarát mutatta meg a nagyközönségnek. 

G.w.M 2024.05.16
Richard Demeter Fashion Show By JYN Divatbemutató & After Party
Kilcsár Edina és GWM
Kulcsár Edina és G.w.M a nyár végére várják a második közös gyermeküket Fotó: Szabolcs László

G.w.M és Kulcsár Edina nagy családot szerettek volna 

G.w.M és Edina már a szerelmük hajnalán arról beszéltek, hogy nagy családot szeretnének, a jelek szerint pedig meg is tettek ezért minden tőlük telhetőt. Mostanra, egy olyan hétvégén, amikor mindkét szülő a saját gyermekére is vigyáz, egy komplett hadsereg randalíroz a házban, amiért természetesen nem haragszanak a szülők. Edináék nagyon szeretnek a kicsik társaságában lenni. 

Mindenki szeme fénye

Bár a szülők természetesen egyformán szeretik minden gyermeküket, tagadhatatlan, hogy minden családban az örök kedvenc a legkisebb. Nincs ez másként a híres párosnál sem, jelenleg Amara a család szeme fénye, a szülők és a testvérek zabálni való kedvence. A kicsi lányról Edina ugyan mutatott már fotót a közösségi oldalán, nem gyakori, hogy megmutatja a kicsi lány arcát is. Most az édesapa mégis kivételt tett, és egy megacuki fotót osztott meg az Instagram-oldalán. A képen Edina és Amara pózol, a pici kislányon pedig már most látszik, hogy imádja a kamerát. Lehet, hogy ha nagy lesz, ő is szépségkirálynői koronát hord majd? 

Edina és Amara Fotó: Instagram/G.w.M

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek