szörnyű

"Sok kockázata van a műtétnek" - rákbetegségtől féltik Gáspár Evelint

Létrehozva: 2024.02.22.

Nagyon aggódnak most érte.

Gáspár Evelin Magyarország egyik legjelentősebb influencere. Még kislányként ismerte meg őt az ország, s akkoriban bizony nagyon pufóka és durcás kamasz volt. Sokan már akkor aggódtak miatta, és féltek attól, hogy milyen hatással lesz a lány életére az, hogy az apja miatt örökké a kamerák előtt kell élnie az életét. Miután Győző műsora véget ért, egy ideig nem hallottunk a Gáspár-lányokról. Eközben Bea asszony maga is csodálatos karriert csinált, és a nemzet elsőszámú háziasszonyává vált, akinek receptjei sok családot megörvendeztetnek. Evelin és Virág pedig szépen, lassan felcseperedtek, és mostanra fantasztikus szépségekké váltak. 

Gáspár Evelin
Gáspár Evelin szebb, mint valaha / Fotó: TV2

 Gáspár Evelin nagyon sokat dolgozott azon, hogy új külsője legyen. Rengeteget edzett, hogy vékony és sportos testű nővé érjen, és a jelek szerint a száját is plasztikáztatta. Most új fotót tett fel az oldalára, ami igencsak megosztotta a követőket. A fotón ugyanis Evelin nagyon vékony, így sokan fejezték ki aggodalmukat. Az egyik rajongó emellett arról értesült, hogy a lány meg szeretné csináltatni a melleit, ettől azonban óva intette, mert fél, hogy rákos lesz tőle: 


 

Evelin, nagyon sovány vagy. Arra ne vetemedj, hogy a melled csináltasd meg, sok kockázata van a műtétnek és gyakran rákot okoz. Sajnos olyan korban élünk, ahol mindenkinek a mű kell. Azoknak üzenem: vegyenek egy guminőt

- írta a rajongó. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek