Top 5

Heti Top 5: Gyászol a Madách Színház, ünnepel a Zámbó család, Dubajozáson kapták a magyar sztárt - ezek voltak az elmúlt hét legolvasottabb cikkei

Bors

Létrehozva: 2024.01.28.

Érzelmekben gazdag, fordulatos hét van mögöttünk: Zámbó Krisztián édesanyja születésnapot ünnepelt, a Boyzone együttes énekese, Keith Duffy viszont épp bejelentette, hogy elválik. A Madách Színház kiváló balettművésze, Kaszás Ildikó sajnos örökre lehunyta a szemét, Sydney Von den Bosch pedig elhagyta Magyarországot.

Szomorú hírrel indult a hét, a Madách Színház a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy elhunyt a teátrum kiváló balettművésze, Kaszás Ildikó. A kimagaslóan tehetséges táncos a hazai munkái mellett világszerte több darab betanításában vett részt, több nemzetközi színpadon is fellépett, Japánban öt évig tanított: Minoru Ochi balettiskolájában, (Ochi International Ballet Academy) Nagoya-ban. 

Kaszás Ildikó
Kaszás Ildikó fontos szereplője volt a Madách Színház történetének. (Fotó: Madách Színház)

Ünnepel a Zámbó család 

Zámbó Krisztián a közösségi oldalain tudatta a követőivel, hogy az édesanyja, Verona a születésnapját ünnepli. Zámbó Jimmy fia az alkalomra egy egészen különleges tortét készíttetett, ami egy cserepes orchideát formáz. A rajongók először észre sem vették, hogy amit az asszony a kezében tart, az nem igazi virág... 

Felreppent a pletyka: Dubajozik a magyar sztár? 

A Bors egyik olvasója szúrta ki, hogy a Dubaiból, Budapestre tartó repülőn ott ül Sydney van Den Bosch és az édesanyja. Az egykori szépségkirálynő természetesen hamar tisztázta a dolgot: teljesen legálisan utazott a nagyvárosba, ahol az édesanyjával kettesben töltöttek el egy kis időt. 

Már évekkel ezelőtt eldöntöttük, hogy a családtagok nem vesznek egymásnak ajándékot, inkább élményekkel lepjük meg egymást. 

25 év után vége 

Negyed évszázadnyi házasság után válik a Boyzone együttes énekese, Keith Duffy és a stílustanácsadó Lisa Smith. A pár a jelentések szerint karácsony környékén vetett véget a kapcsolatuknak, miután Duffy kiköltözött a dublini otthonukból. Azóta az egykori szerelmesek már a közösségi médiában is kikövették egymást.

Teljesen egyformák 

Már a rajongóknak is feltűnt, hogy mekkora a hasonlóság Stana Alexandra és Horváth Gréta között. A kettejük közötti hasonlóságot elnézve még érdekesebb a tény, hogy mindketten Meggyes Dáviddal alkottak egy párt, sőt, az üzletember annak idején Alexandráért hagyta el Grétát, ami igencsak pikánssá teszi a két lány közötti hasonlóságot. 

Horváth Gréta
Horváth Gréta Fotó: Instagram 
Stana Alexandra
Stana Alexandra Fotó: Instagram 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek