Kék szemek

"A lájkok miatt még kislányát is beveti Kulcsár Edina"

H. Á.

Létrehozva: 2024.01.12.

A kis Amara kék szemei csak úgy világítanak a fotón. A picit sokan nagy örömmel fogadták, mások szerint azonban Kulcsár Edina inkább Instagram-oldala ráncba szedésére használta a képet.

Megtört a jég Kulcsár Edina közösségi-oldalán, ugyanis az anyuka büszkén megmutatta a gyönyörű kislányát, ráadásul úgy, ahogy eddig még soha. G.w.M felesége eddig még egyszer sem közölt a kis Ameráról ilyen közvetlen fotót, a képen tisztán látható a csöppség gyönyörű arca. Ugyan már láthattuk korábban Amarát címlapokon, sőt az internetre is kiszivárogtak Edina szűkebb rajongói csoportjából képek, ami miatt az anyuka igencsak nagy port kavart, de ha most megnézzük az egykori szépségkirálynő Instagram-oldalát, meglepő kék szemek csillognak vissza ránk a képek közül.

Kulcsár Edina és G.w.M
Meglepő fotó fogad minket Kulcsár Edina Instagram-oldalán. (Fotó: Sandor Bankuti)

Hatalmas kék szemek

A rajongók egyenesen nem értik, hogy eddig miért rejtegette Edina a kis Amarát. A követők imádják a picit, sőt azt is kijelenthetjük, hónapok óta ez Edina egyik legnépszerűbb tartalma, ugyanis az első tíz óra alatt több, mint 20 ezren lájkolták. Ez hatalmas ugrás a sztáranyukának az elmúlt időszakot tekintve. Azonban vannak olyan emberek, akik szerint bizony más állhat a cukiság mögött és nem tartották magukban véleményüket.

Kulcsár Edina
Durva dolgokat állítanak Edináról. (Fotó: Knap Zoltán)

Erős vádakat róttak fel az utálók

Bár rengetegen jól fogadták a kislányról készült képet, sokak szerint Edinának célja volt a fotóval és az időzítés sem véletlen. Egyesek azt gondolják, hogy az anyuka csakis azért rakott ki Amaráról egy ilyen fotót, hogy megmentse az Instagram oldalát, ami az elmúlt időszakba nem teljesített túl fényesen…

Nekem nagyon furcsa, hogy pont most kirakta Edina ezt a képet… Kicsit nekem olyan szagú, mint aki menteni akarja az Instagram-oldalának az elérését és a likeokat – írta a Redditen egy felhasználó. A bejegyzést azóta törölték, mivel a képet jogtalanul használták fel.

Most már nem csak újság címlapján mutatja meg? – tette fel a kérdést egy másik kommentelő, aki furcsának tartotta, hogy most már nyugodt szívvel mutogatja lányát az anyuka, akit eddig aligha osztott meg a közönséggel.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek