Kétes

"Árad belőle a gonoszság" – nem győzte meg a rajongókat Tóth Gabi gesztusa Krausz Gábor felé

N. K.

Létrehozva: 2023.12.04.

Felrobbant az internet! Csúnyán támadják Tóth Gabit legutóbbi bejegyzése miatt. Követői már a kedves szavak mögött is álszentséget sejtenek. Gabi csak magára akarta felhívni a figyelmet, vagy tényleg érdekli Krausz Gábor sorsa?

Tóth Gabi megdöbbentő formában reagált Krausz Gábor és Mikes Anna Dancing with the Stars győzelmére. A TV2 elképesztő nézettséget generáló showműsorát ugyanis a közkedvelt páros nyerte meg, ami óriási öröm volt rajongóik számára: 

– Gratulálunk a legjobb párosnak. Szép volt, és imádunk titeket!

– Szívből gratulálunk! Megérdemeltétek a győzelmet.

Ilyenek, és ehhez hasonló mondatok röpködtek Instagramon szombat este, amit Tóth Gabi is megkoronázott egy poszttal. 

Gratulálok nektek.

írta röviden Instagram-oldalán az énekesnő Krausz és Mikes közös fotójához.  

Instagramon gratulált volt párjának Tóth Gabi (Fotó: Instagram)

Ez főképp azért volt meglepő, mert Gabi a válás bejelentése óta nem szólalt meg férjével kapcsolatban, a dancinges szerepléséről pedig pláne. Az pedig végképp meglepő, hogy nyilvánosan üzent neki. Most viszont nemcsak posztolt, de másnap, a vasárnapi Sztárban Sztár leszek! elődöntőjében még kamerák előtt is gratulált korábbi párjának. Majd szívecskét mutatva kiemelte: 

Örülök, hogy hozzátehettem ehhez.

tóth gabi
Tóth Gabi a Sztárban Sztár leszek! kamerái előtt mutatott szívecskét Krausz Gábornak (Fotó: TV2)

Az internet felrobbant 

A nézők azonnal véleményt nyilvánítottak a történtekről, és nem igazán finomkodtak. Bár Gabi nem akarhatott rosszat egy gratulációval, mégse a megfelelő hatást érte el vele. 

– Sajnálom őt. Nem tud csendben maradni.

– Mindent is megtesz érte, hogy folyamatosan róla legyen szó.

– Valahogy árad belőle a gonoszság és a rosszindulat.

– Esetleg, ha privátban gratulál neki az korrekt, de ez szánalmas. 

tettek megjegyzést Gabi követői és a Sztárban Sztár leszek! nézői  a közösségi oldalakon. Emellett pedig az is feltűnt többeknek, hogy bár Krausz Gábor a győzelem után rengeteg róluk szóló Instagram-posztot kitett a saját oldalára, Gabi gratulációját figyelmen kívül hagyta. Talán a közös gyerek miatt ápolt jó viszony, mégsem olyan felhőtlen, mint ahogy azt az énekesnő kommunikálja? 

Krausz Gábor
Krausz Gábor semmit nem reagált Tóth Gabi gratulációjára (Fotó: TV2)

Gábor és Anna egymásra koncentráltak 

Krausz a hétvégén teljes figyelmét Mikes Annának szentelte. A műsor alatt ugyanis tapintható volt köztük a kémia, amit a finálé után már ők se tagadtak tovább. Akár egy közös kaland is várhat rájuk a férfi szerint. 

Ténylegesen erőre kaptam, önbizalmat nyertem, és egy lelkitársra találtam, akivel nagyon sok mindenben hasonlítunk. Megszerettünk egymás társaságába lenni, a kémia pedig eddig is működött. Remélem, hogy ezután is fog.

mesélte Gábor a Dancing with the Stars egyik háttérbeszélgetése során. Közben Anna csak mosolygott mellette, de úgy tűnt, teljesen egyetért táncpartnere szavaival. Meglátjuk, mit hoz nekik a közös jövő.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek