Szerelem

Képpel reagáltak a szakítós pletykákra Kulcsár Edináék

Cs.G.

Létrehozva: 2023.09.22.

Összebújós kép, szerelmi vallomás kommentben... Így reagált Kulcsár Edina a szakításukról szóló pletykákra.

A napokban több rajongó is a szívéhez kapott, mert olyan pletykák keltek szárnyra, hogy Edina és G.w.M szakított. A rapper legújabb nótája egy szerelmi csalódásról szól, ezért nem volt meglepő, hogy rögtön beindult tőle a követők fantáziája. Mindenki attól tartott, hogy nincs rendben Edina és Márk házassága.

G.w.M és Kulcsár Edina
Nagy a szerelem Edina és G.w.M között (Fotó: Szabolcs László)

Nemrég Edina osztott meg egy képet, ahol Márkkal az autóban ülve egymás mellett mosolyognak. Láthatóan ugyanúgy lángol szerelmük tüze, sőt még jobban, amit megerősített az is, hogy a házaspár a kommentszekcióban is szerelmet vallott egymásnak.

A képet ide kattintva tekintheted meg.

Szeretleeeeeeeeeeek kuuuuuuulcsssssssssss – írta a rapper a furcsa vallomást, akinek nem kellett sokáig várnia a válaszra. – Én is tééégeeeeeeed! – kommentelt Edina.

G.w.M közúti veszélyeztetés
G.w.M-nek le kellett mondania több koncertjét is betegsége miatt Fotó: Szabolcs László

Ezért kellett lemondania a koncertjeit

Mint korábban megírtuk, G.w.M-nek le kellett mondania több koncertjét, mert kórházba került. Ma reggel a rapper a Mokkában mesélt arról, miért is kellett orvoshoz fordulnia.

Egyik hajnalban arra ébredtem, hogy rosszul éreztem magam, rázott a hideg, majd melegem volt. Másnapra pedig bedagadt a torkom, és azt éreztem, hogy nem kapok levegőt. A vizsgálatok után kaptam gyógyszereket, kiengedtek a kórházból, és egyre jobban vagyok

 – mesélte Orosz Barbinak és Istenes Lászlónak a zenész, aki hozzátette, hogy még soha nem történt vele ilyen, így most az orvosok javaslatára pihentetnie kell a hangját.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek