Boldogság

Vőlegénye halála után hétvégén megházasodott a 41 éves színésznő

B.

Létrehozva: 2023.09.24.

A színésznőt 2013-ban egyszer már eljegyezték, de arra az esküvőre már sosem kerülhetett.

Hét évvel azután, hogy első vőlegényét elvesztette, megházasodott a Downton Abbey című angol sorozat sztárja, Michelle Dockery. A színésznő ráadásul nem is akárkivel kötötte össze az életét a hétvégén: férje Jasper Waller-Bridge a díjnyertes ró, Phoebe Waller-Bridge testvére.

A színésznő – aki Lady Mary Crawley-t alakította a sorozatban –, szombaton házasodott meg Londonban. Egy elegáns, de egyszerű menyasszonyi ruhában által az oltár elé., míg férje egy hagyományos, háromrészes sötétkék öltönyt választott a nagy napra.

 

A násznépben olyan színészek kaptak helyet, mint Lily James, Joanne Froggatt. Elizabeth McGovern, Hugh Bonneville, Lesley Manville és Lesley Nicol.

 

Michelle hét évvel azután mondta ki a boldogító igent, hogy korábbi vőlegénye meghalt. Az ír publicista, John Dineen 15 hónapig küzdött, miután 34 évesen a rák egy ritka fajtáját diagnosztizálták nála. A színésznőt 2013-ban jegyezte el, de az esküvőjükre már sosem kerülhetett sor.

Eljegyeztük egymást, és szívünk szerint házasok voltunk. Szóval özvegynek tartom magam

 – fogalmazott még egy 2017-es interjúban Michelle, akire két évvel ezután talált rá újra a szerelem. Közös barátaikon keresztül találkoztak Jasperrel, akivel 2022 januárjában jelentették be eljegyzésüket - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek