Család

„Mi vagyunk az Addams Family” – meglepő dolgot árult el családjáról G.w.M – Videó

N.T.

Létrehozva: 2023.08.08.

A rappernek eddig mindegyik gyerekével szerencséje volt, nincs ez másképp a kis Amarával sem.

Ahogy arról a Bors is beszámolt, Kulcsár Edina májusban életet adott harmadik gyermekének, aki egyben G.w.M-el első közös babájuk. Azóta már lassan három hónap eltelt, a büszke apuka szerint pedig nem is kívánhatna magának jobb gyerkőcöt a kis Amaránál.

Edina és G.w.M. / Fotó: Tv2

A rapper a kedd reggeli Mokka vendége volt, ahol másik mellett elmondta, hogy kislánya születése óta igyekszik mindenből kivenni a részét és a lehető legtöbbet segíteni feleségének. Amennyire csak tudja elvégzi az otthoni feladatokat, de miután Edina csodálatos anyuka neki viszonylag kevés teendő marad.

Pachmann Péter műsorvezető arra is rákérdezett, hogy miután mindketten „hoztak” gyerekeket az előző kapcsolatukból, milyen otthon a légkör, mit szólnak a tesók egymáshoz, hogy már öten vannak.

A lányom igazi nővérke, szóval neki az élete a húgocskája. A fiam most nagyon bátyus lett, ugye eddig ő volt a legkisebb. Nagyon szeretik, és hála a Jóistennek, a túloldalon is ezt látom, szóval elég szépen alakult minden

– mesélte G.w.M.

Miután ennyi gyerekkel nem könnyű egyszerre, a rapper még azt is elárulta:

Szoktam is azt mondani, hogy mi vagyunk az Addams Family.

A büszke apuka emellett még arról is mesélt, hogy karrierjének egyik meghatározó pillanatára is készül, ugyanis első élő zenekaros koncertjét fogja hamarosan megtartani.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek