Gólyahír

Gratulálunk! Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

Natasha

Létrehozva: 2023.05.11.

Csütörtökön életet adott harmadik gyermekének Kulcsár Edina. Információink szerint a baba és az anyuka is jól van.

Már napok óta folyamatosan találgatták a rajongók, mikor születhet meg Kulcsár Edina és G.w.M kislánya. Tény, hogy a szülők hétpecsétes titokként őrizték a dátumot, ám a minap már voltak arra mutató jelek, hogy világra jöhetett a kicsi. Egészen pontosan a szépségkirálynő egyik közeli barátnője szólta el magát az Instagram-oldalán. A bejegyzésében azt írta, ajándékot visz Edina babájának születése alkalmából... Nos, úgy tűnik az ismerős egy kicsit korábbra időzítette az ajándékozást, ugyanis a Bors megtudta: csütörtökön hozta világra kislányát Edina.

Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya  Fotó: Bánkúti Sándor

Információink szerint Edina egy budapesti magánkórházban adott életet Amarának, és mind a baba, mind pedig Edina is jól van. Természetesen a büszke édesapa is jelen volt a klinikán, mindenben támogatta kedvesét, és még a kislányát is a kezében tarthatta.

 

Hercegnői sors vár a kislányra

Ahhoz kétség sem fér, hogy Amarát a szülők tejben-vajban fogják füröszteni. Ez már abból is látszik, hogy arany babakocsit vettek a bébinek. Ám, mint kiderült, az aranynak fontos jelentősége van a roma hagyományban, így kicsit megérthetjük a leendő apuka érzéseit is. Minderről Bódi Csabi mesélt részletesen a hot!-nak.

– Nálunk, romáknál fontos az ajándékozás. 

Amikor Gina terhes volt, Dubajban vettem a lányunknak egy gyönyörű gyermekékszer-kollekciót, amit bevittem a szülőszobára. Az arany a gazdagságot, a szerencsét jelenti. Régen nagy szegénységben éltünk, a nagyapáink még a mezőn dolgoztak.

Az identitásunkba belefér, hogy ha jobban megy, azt meg szeretnénk mutatni, akár a csillogáson keresztül – magyarázta Bódi Csabi a magazinnak.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek