SZÍNPAD

A baba a backstage-ben várta – Szőcs Reni először állt színpadra a szülés óta

mkb

Létrehozva: 2023.08.08.

Élvezi az anyaság minden percét Szőcs Reni, de a színpadi lét is nagyon hiányzott már neki. Kislánya születése óta most lépett először színpadra, ami teljesen feltöltötte őt.

Fontos mérföldkövön van túl a gyönyörű erdélyi énekesnő. Kisbabája születése óta először állt színpadra Szőcs Renáta. A Star Academy győztese most volt a legtovább távol a kislányától, pedig mindössze fél órát töltöttek külön! A Bors kérdésére elárulta, milyen érzések kavarogtak benne.

Kislánya a színfalak mögött várta

Nagyon hiányzott már a színpadi lét! Teljesen feltöltött, azt kaptam, amit vártam tőle. Persze, volt bennem egy kis izgalom, hiszen sok idő eltelt a legutóbbi fellépésem óta, de minden pillanatát imádtam. Megnyugtató volt a tudat, hogy Amélia közben a színfalak mögött volt, az apukája és az édesanyám vigyáztak rá – elevenítette fel Reni a Borsnak, majd kérdésünkre elárulta:
Ez volt az első alkalom, hogy ilyen sokáig távol voltam a kislányomtól, pedig csak nagyjából fél órát voltam a színpadon. 

Imádok minden vele töltött percet, de be kell vallanom, jólesett újra színpadon lenni! Rég nem találkoztam már a sminkelt arcommal.

 – ismerte el nevetve. – Persze, a hétköznapokban is igyekszem adni magamra, de egy színpadi smink azért más. Szükség van néha arra, hogy egy anyuka kiszakadjon a mókuskerékből és egy kicsit másra is tudjon koncentrálni.

„Szülés után ez valóban kőkemény munka”

Az énekesnő elárulta, szép fokozatosan szeretne visszatérni, néhány fellépése már le is van szervezve a következő hetekre. 
Améliát sem szeretném mély vízbe dobni, ezért nagyon fontosnak tartom a fokozatosságot – szögezte le Reni, aki a Facebook-ján meg is mutatott néhány képet a Budapest Papp László Sport Arénában történt fellépéséről.

 Közösségi oldalán elárulta:
Nagyon jó érzés volt újra a színpadon állni! Bár nem mondom, hogy nem vagyok kritikus még az idei formámmal és nem izgultam nagyon-nagyon. De rajta vagyok, hogy ugyanolyan jó kondiban legyek és bírjam a színpadon, mint szülés előtt. Egy várandósság és szülés után valóban kőkemény munka, hogy a rekeszt újra vissza tudja eddzeni az ember és teljes magabiztossággal álljon színpadra. Öröm volt már most ezt megugrani.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek