Alak

Egyáltalán nincs jó formában Hódi Pamela, ezért 16 órán át nem eszik egy falatot sem

Létrehozva: 2023.06.28.

Elkezdett egy új módszert alkalmazni Hódi Pamela, mert saját megítélése szerint egyáltalán nincs jó formában.

Korábban a stressz miatt fogyott le Hódi Pamela, aki napokig semmit nem evett. Ezt az Instagram-oldalán indított kérdezz-felelek játékban vallotta be, amikor az egyik követője arról kérdezte, hogy mennyire figyel oda a napi kalóriabevitelre.

Budapest Elte Füvészkeret Dorko márka sajtó tájékoztatója Celebekkel Hódi Pamela  Fotó : Markovics Gábor
Elkezdett egy új módszert alkalmazni Hódi Pamela, mert saját megítélése szerint egyáltalán nincs jó formában Fotó: Markovics Gábor

Az influenszer leírta, az esetek többségében tudja, hogy melyik beállás és szög a tökéletes neki, ha fotózzák.

Most egyáltalán nem vagyok jó formában, de elkezdtem egy új módszert alkalmazni, aztán meglátjuk, nekem is beválik-e. 16 órán át nem eszem és a maradék 8-ban pedig bármit.

Őszintén szólva soha nem tudtam diétázni, mert imádok enni és nasizni is. Iszonyatosan irigylem azokat az embereket, akik nem hajlamosak a hízásra és csak esznek és esznek és esznek, és mindössze arra figyelnek, hogy az izmaik jobban látszódjanak.

Egyébként viszonylag könnyen fogyok, főleg ha stressz van az életemben, mert akkor napokig semmit nem eszem, és azonnal látszik is… Nyilván ez semmilyen szempontból nem jó

– válaszolta kérdésre Hódi Pamela, akit arról is faggattak, gyerek mellett hogy tudja megoldani, hogy mindig jól nézzen ki.

„Egy héten kb. 5 napot itthon vagyok és egyáltalán nem nézek ki jól. Hajam kontyban, legfelső ruhát lekapom a polcról. Nulla smink (csak fényvédő). Nem szeretem, hogy nincs bennem kényszer, hogy jól nézzek ki itthon, de mindig arra gondolok, hogy minek? Zavar a smink, zavar a hajam kiengedve, zavar a feszülős ruha. Szercsó minden nap elmondja, milyen szép vagyok és megkérdezi, hogy aludtam-e délután, mert ki vagyok simulva. Szóval, ha felmegyek Pestre, akkor azért már frissen mosott haj dukál, kényelmetlen ruha és smink” – fogalmazott Pamela.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek