Matek

Megszült vagy sem Kulcsár Edina? Sokak szerint nem stimmelnek az időpontok

N.V.N.

Létrehozva: 2023.04.30.

Kulcsár Edina újra céltáblává vált. Sokak szerint nem teljesen őszinte harmadik gyermekének fogantatásával és érkezésével kapcsolatban.

Újabb kommentháború indult el az egyik közösségi oldalon. Ezúttal a kérdés az volt, vajon megszült-e vagy sem Kulcsár Edina. Mindezt a legújabb Instagramos fotója váltotta ki, amelyen hatalmas pocakkal pózol a kismama. Edina azt írta az egyik hozzászólónak, ahogy ő fogalmazott: „Egy lufi vagyok már. Elvileg még lenne 3 hét!”. A picit sem jóindulatú, mindent is tudó anyukák rögtön számolni kezdtek, szerintük nem stimmelnek az időpontok. Képesek voltak egészen visszakeresni és osztani szorozni, ha a bejelentését – miszerint kisbabát vár – veszik alapul, már rég meg kellett volna érkezni a kislányának. Viszont olyan is akadt, aki azt gondolja, simán csak terelés az egész, mert nem akarja, hogy nyilvánosságra kerüljön a harmadik gyermek születésének napja.

Edina várandóssága miatt nem vállalta végül a Dancing with the Stars őszi évadát Fotó: Bánkúti Sándor

Próbáljuk meg lekövetni a felállított matekot...

Tavaly augusztus 23-án jelentette be Kulcsár Edina, hogy szerelmével, G.w.M-el első közös gyermeküket várják. Bár nem akarta boldogságát túl hamar világgá kürtölni, de nem várhatott a bejelentéssel, mert nem sokkal előtte derült ki, ő az egyik résztvevője a TV2 tavaly ősszel indult táncversenyének.

A hír igaz! Kisbabát várunk. Nem szerettük volna még nagy dobra verni az örömünket, mert nagyon az elején vagyunk még, de a Dancing with the Stars miatt, muszáj volt napvilágra hozni a várandósságom, hiszen így nem folytatom a felkészülést. Egy picit sajnálom, hogy nem tudok részt venni ebben a csodás produkcióban, de semmi nem lehet fontosabb most annál, hogy a lehető legjobban óvjam magam/magunkat – állt Edina „közleményében”.

Első közös gyermekük bármelyik pillanatban megérkezhet Fotó: Szabolcs László

„Ez a baba bizony nem az a baba”

Ez a bejegyzés adott főleg okot a számolásra. Döntse el mindenki maga, hogy van-e igazságalapja ennek a véleménynek vagy sem.

„Szeretem a rejtélyeket, úgyhogy picit belelovaltam magam. 

Ha tényleg akkor esett teherbe, ahogy állítja, akkor már rég meg kellett volna szülnie. Igaz, hogyha mondjuk Ninával császáros volt, az már nem befolyásolná ezt a szülést, mert ő most volt 3 éves, tehát akár szülhetne természetesen is. 

Azt gondolom, hogy nem fog természetesen szülni, lehet, hogy egészségügyileg nem is ajánlott neki, ezt nem tudom. De ha ez így van, hogy ez a baba is császár, akkor nem várnak vele a 40. hétig, legkésőbb (tapasztalat alapján) másfél héttel előtte megműtik. Amiből az jön ki matekügyileg, hogy a várható szülés dátuma 04.25, vagyis császárral kb. 04.15 +/- 3 nap. Ha tényleg 3 hét múlva lesz csak 40. hetes, akkor ez a baba bizony nem az a baba, aki miatt kiszállt a dancingből, vagy a babatéma csak egy mentőöv volt a kiszállásra, aztán ha már ezt mondták, akkor rá is álltak, és elsőre összejött, szerencséjük volt” – olvasható a részletes magyarázat, mellyel más is egyetértett.

Még 3 hét? 3 hét múlva tölti a 40. hetet? Az elég érdekes, mert akkor szeptember második hetében kellett hogy 4 hetes terhes legyen, amikor elvileg megtudja egy nő, hogy terhes… 

Viszont a DWTS-ben már augusztus végén bejelentették, hogy babát vár… Ráadásul úgy, hogy ő elvileg nem is szamított rá és fel sem tűnt neki, hogy terhes, csak úgy vette észre, hogy egy barátnője hívta fel rá a figyelmet, hogy neki terhes tünetei vannak, szóval a sztorija alapján nem 4 hetes terhesen tudta meg, hogy babár vár, hanem jóval később” – olvasható a másik vélemény, melyet egy újabb variáció követett.

Vagy az a variáció, hogy már megszült, esetleg pár nap és császározzák, csak még a terhespocakos képeket posztolja/ák, hogy le ne bukjanak” – írta egy másik személy.

Ilyenekből és hasonlókból bőven akadt, de olyan is volt, aki Edina mellé állt, igaz, csak nagyon kevesen.

Nem szült meg, láttam tegnap és pocakja volt” – kelt védelmére egy empatikusabb személy.

Szerelmével tavaly augusztusban jelentették be, hogy kisbabát várnak Fotó: Bánkúti Sándor

Magánügy vagy sem?

Mindenesetre azt leszögezhetjük, Edina magánügye, hogy eldöntse, mennyire avatja be a nyilvánosságot teljes részletességgel kisbabájának születésével kapcsolatban. Mint ahogy eddig megszokhattuk tőle, egészen biztos mindenki megtudja, ha harmadik gyermeke világra jön. Így vagy úgy, de hírt fog róla adni.


 


 

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172525_auto_resized.jpg
origo.hu

Annyira megváltozott az arca az ismert magyar énekesnőnek, hogy rajongói alig ismernek rá

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27587_resized.jpg?avcount=1714430411
origo.hu

Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174276_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Ma ünnepli születésnapját Borbás Marcsi: legjobb receptjeivel köszöntjük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174005_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Kitálalt a Liverpool legendája: karakteres vélemény a Szalah-Klopp afférról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17172724_auto_resized.jpg
ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165936_auto_resized.jpg
vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27573_resized.jpg?avcount=1714430411
origo.hu

Félmeztelenül fotózták A Nagy Ő bombázóját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174795_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Együtt buliztak a Házasság első látásra sztárjai – súlyos dolgot fedeztek fel a rajongók a fotókon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714430411
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163475_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Elképesztő fotók kerültek elő a TV2 gyönyörű sztárjának a múltjából

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/nu78MtZk1MGSCM9DdX8Kcp3f-hdcys0Hn1LZPqErMxw/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NhMWViN2Y2YTIxYTQxZDdhNjNmZDRiOTk5Yjc3NDdm.webp
Kiakadás

Együtt buliztak a Házasság első látásra sztárjai – súlyos dolgot fedeztek fel a rajongók a fotókon

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/wbUDFdze6haVVc1P2lO-IgzycDNu8ZXib-WoByUpYbE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzlhOTE1ZTczODU1YTQ0Y2RiNTEzYzJmODlhZTM4YWZj.webp
ROSSZULLÉT

Fel kell adnia? Ritka betegségéről vallott a Next Top Model Hungary versenyzője