Vagány

Majka belevitte az éjszakába Kaly Rolandot

Angie

Létrehozva: 2023.01.30.

Kaly Roland már nagyon várta a közös munkát Majkával.

Hamarosan mindenki láthatja Majka és Kaly Roland első közös dalának videoklipjét. A Sztárban sztár leszek! második helyezettje és mestere közös produkción dolgoznak, sőt Majka producerként is beállt Roland mögé. Az énekes a Borsnak beszámolt a forgatási élményekről és nem hagyta ki a pikáns részleteket sem.

Kaly Roland
Fotó: Máté Krisztián

"Nagyon jó hangulatban telt a forgatás. Petivel egyébként sem lehet unatkozni, mert mindig jó kedve van, amivel feltölt mindenki mást is. Korábban is forgattam már klipet, de ez a csapat hihetetlen profi volt. Az pedig, hogy Majkával készítettünk közös dalt, szintén hatalmas élmény volt" - mesélte Kaly Roland, aki azt is elárulta, miről szól a dal, amit reményeik szerint hamarosan sokan szeretnek majd.

"Stílusában visszanyúltunk az oldSchool Hip-Hop-hoz. Egy éjjeli  pillangóról szól, aki boldogságot hoz a szürke hétköznapokba. Nyilván ez alapján sokan gondolhatnak az örömlányokra, de valójában a dal mondanivalója az, hogy mindenkinek van valami, ami feldobja, ami kirántja a mindennapokból. Ha még nem tudja mi, vagy ki az, hát keresse meg. Ha  valóban egy örömlány az, hát legyen..." – mondta lelkesen az énekes. 


Ezek hallatán, adta magát a kérdés: vajon Rolandnak milyen tapasztalata van az éjszakai portyázások terén? Miután jót nevetett, őszintén és frappánsan válaszolt.  

"Soha életemben nem fizettem szexért, nem szorultam rá, de ha valakinek ez az élvezet, én nem kövezem meg érte. Az életem eddigi 23 éve alatt nem volt szerencsém örömlányokhoz, így nem tudok nagy élményekről beszámolni" – mondta nevetve a Sztárban sztár leszek! második helyezettje, aki a műsor óta több megkeresést is kapott, de jelenleg a szóló dalain dolgozik, hogy később azokkal lépjen színpadra a nagyközönség előtt. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek