Balhé

Folytatódik a Fekete Vonat botrány: Hátba támadásról posztolt Fatima

K.B.

Létrehozva: 2023.01.17.

A koncert óta eltelt rövid, de annál zajosabb időszak még mindig nem zárult le. Mohamed Fatima csípős bejegyzést tett közzé. Vajon kinek szól?

Ahogy telnek a napok a Fekete Vonat január 7-i arénás visszatérő- és egyben búcsúkoncertje óta, úgy nő a balhé, ami az anyagiakat illeti. Az egyre kuszább pénzügyi sztori lelkileg és ideileg elég megterhelő lehet a legendás magyar banda három tagjának. Így nem csoda, hogy Junior is melegebb tájakon keresi a nyugalmat, és alighanem az elmúlt napok történéseivel hozható kapcsolatba az is, miszerint Mohamed Fatima pár napja kórházba került.

Mohamed Fatima / Fotó: TV2

Kezdetben úgy tűnt, a Fekete Vonat énekesei kivétel nélkül hallgatnak a történtekről, ám az utóbbi napokban gyakorlatilag mindannyian megszólaltak valamilyen formában

Beszédes posztot osztott meg Fatima

Kedden az énekesnő egy keresztény tanításokat feldolgozó blogger bejegyzését osztotta meg, melynek címe: Ellenem fordult és hátba támadt az, akiben megbíztam – szúrta ki az Origo. Mindehhez Fatima csak annyit írt közösségi oldalán: 

Ez egy bizonyosság...

Természetesen nem tudhatjuk, ténylegesen köze van-e mindennek az elmúlt napok történéseihez, de nem nehéz a koncert utáni seményekre asszociálni egy ilyen kiírást követően.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek