Ünnepek

Csuti vallomása: Ez a karácsony nagyon nehéz lesz

Cs.G.

Létrehozva: 2022.12.08.

Kihívásokkal teli év áll az üzletember mögött. Csuti rengeteget dolgozik, azonban fontos számára, hogy az ünnepekre mindennel készen legyen.

Forrás: Bors

Szabó András Csutinak nagyon nehéz év van a háta mögött, sok családi veszteség érte idén. De legnagyobb boldogsága, a gyerekei azért feledtetik vele ezt az időszakot. December lévén már készül a karácsonyi ünnepekre, de még a munkája miatt nem ragadta teljesen magával a hangulat.

– Nem pörögtem még rá a karácsonyra, a ház külsejét már feldíszítettem, de még a belsejének és a kertnek várnia kell. Csütörtökig még forgatok, utána azonban teljes erőmmel belevetem magam a készülődésbe. A gyerekekkel írtunk levelet a Mikulásnak és a Jézuskának is, és én is már jó ideje gyűjtöttem az ötleteket az ajándékokra – mesélte az üzletember.

Nehéz lesz az ünnepi időszak, az biztos. Ez az első karácsonyom, amikor már egyik nagymamám sem lesz velünk. Viszont 26-án elutazunk a gyerekekkel kicsit pihenni. Ott lesz édesanyám és nevelőapám is, nagyon várom, garantáltan jól fogjuk érezni magunkat

 – mesélte a fiatal apuka, aki elmondta, hogy már a picik is izgatottan várják a karácsonyt és szülőként igyekszik minél tovább megtartani számukra a Jézuskában és a Mikulásban való hitet.

– Szülőként is jó dolog várni, látni a gyerekeid szemében ezt a csillogását, örömöt, amit az ünnep okoz. Annyira jó gyerekek, rengeteg örömöt adnak nekem. Úgy gondolom, ennél többet nem is kívánhatok – tette hozzá a TV2 Farm VIP szereplője.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek