Család

Hatalmas nőttek Kulcsár Edina és Csuti gyerekei

Bors

Létrehozva: 2022.12.04.

Ritka pillanat, amikor Csuti megmutatja a nyilvánosságnak Kulcsár Edinával közös gyermekeit.

A Tények Plusz készített riportot több sztárral abban a témában, miben változik egy szülő élete két gyermek után. Többek között Szabó András Csutival, aki még év elején jelentette be, hogy Kulcsár Edinával zátonyra futott a kapcsolatuk, az egykori szépségkirálynőtől született gyermekei rendkívül fontosak számára. A két szülő ritkán, leginkább Instagram-oldalukon mutatja meg és engedi szerepelni a csemetéiket, az üzletember most a TV2 magazinműsorával kivételt tett.

– Sokkal kalandosabb az élet. Medi nagyobb kisfiú, Nina kisebb és kislány, bizonyos értelemben ugyanolyanok, de sok aspektusát nézve totálisan ellenkező bánásmódot igényelnek – mondta Csuti.

Mivel rég láthatták őket a nézők, még szembetűnőbb, hogy úgy nőnek, mint a gomba. A négyéves Medox vonásain egyre inkább látszik, hogy az apjára ütött. A kétesztendős Nina szintén sokat változott, vörös hajával egyszerűen nem lehet betelni.

Onnantól kezdve, hogy valaki apa lesz, megváltozik a sorrend. 

Büszke voltam magamra, hogy azonnal az utolsó ranghelyre soroltam magam. Egyértelmű, hogy először nekik legyen jó, aztán mindenki másnak engem is beleértve – mondta Csuti.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek