CSALÁD

Kulcsár Edina gyerekei elfogadták G.w.M-et

2022. június 23. csütörtök 03:00

Kulcsár Edina és Csuti mindent megtett az év eleji szakítási botrány óta, hogy rendezzék a kapcsolatukat. Úgy tűnik, sikerült is, ami alighanem közös gyerekeik számára a legjobb végkifejlet. Ez látszik azon a fotón is, amit nemrég Edina osztott meg. A kis Medox az új férfi kezében pihen, ami azt jelzi: elfogadta édesanyja új szerelmét.

Végigsöpört a közösségi oldalakon, ahogy Kulcsár Edina édesanyja születésnapját ünnepli. Hatalmas szeretet, kitörő öröm, de nem is ez volt, amit a követők leginkább észrevettek. A képen látható, ahogyan Edina és Csuti kisfiát, Medoxot a család új tagja, G.w.M ölében tartva mosolyog bele a kamerába. A Bors felkereste Edinát és Csutit, akik bár eltérő módon reagáltak megkeresésünkre, abban azonban egyet értenek, hogy nincs viszály közöttük.

„Nem akarom, hogy rosszul essen neki”

Szerencsére pikk-pakk befogadták Márkot – kezdte lapunknak Kulcsár Edina, aki szűkszavúan, ellenben nagyon boldogan nyilatkozott lapunknak a családjában lévő kapcsolatokról. – Nagyon szeretik, jól elvannak egymással, de őszintén szólva nem hiszem, hogy ebben a témában többet kellene mondanom. Nyilván nem örülne neki az édesapjuk, ha ódákat zengenék az új páromról, aki ilyen szinten része a gyerekek életének. Nem akarom, hogy rosszul essen neki, vagy bármivel is megbántsam őt, így többet most nem mondhatok zárta le a beszélgetést a szépségkirálynő. 

A Bors a beszélgetést követően felkereste Szabó András Csutit is, aki pár mondatban reagált csak arra a kérdésünkre, hogy mit gondol a gyerekek és G.w.M közötti láthatólag igen jó viszonyról.

Nem hiszem, hogy erre nekem reagálnom kéne. Meg van róla nyilvánvalóan a véleményem, de nem kell ebbe nekem beleszólnom – utasított el minket higgadtan a médiaguru.

Kulcsár Edina és férje: Csuti
Fotó: smagpictures.com

Egyre kiegyensúlyozottabb a kapcsolat

Nem csak a Kulcsár család viszonyul ennyire jól az új férfihoz. Az Instagram-posztok és sztorik szerint G.w.M édesanyja és a modell között is nagyon jó barátság kezd kialakulni. Közös csajos programokra járnak, láthatólag egy nagyon baráti, egészséges viszony alakult ki a két nő között. Kulcsár Edina még csak néhány hónapja G.w.M barátnője, de már van közös otthonuk, egymásra tetováltatták a másik nevét és úgy tűnik, a családjuk is egyre több időt tölt együtt. Az egykori szépségkirálynő már az anyósának nevezi a rapper édesanyját, akivel közös képet is mutatott a közösségi oldalán. Egy korábbi interjú szerint az „anyós” megnevezés egyre aktuálisabb lehet, mivel Edina elmondása szerint bárhol, bármikor „igen”-t mondana szíve választottjának.

Kulcsár Edina
Fotó: Kulcsár Edina

Nehéz időszak

Habár Edina élete tehát egyre szebb, egyre jobb, sajnos Csutinak az elmúlt év az egyik lehető legrosszabb, ami valaha sújtotta. Elvesztette testvérét, tönkrement a házassága, elvesztette otthonát és gyermekei életében is csak a vasárnapi apuka szerepe maradt számára. Most újabb veszteséggel kell megküzdenie. Szomorú, egyben elgondolkodtató bejegyzésben tudatta követőivel Szabó András Csuti, hogy életében újabb gyászra került sor. Bár azt nem árulta el, pontosan miről van szó, a kép alatti hozzászólásokból kiderült: az üzletember a nagymamáját gyászolja.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb részletek a kerepesi maszturbáló rémről

origo.hu

Drámai hírek jöttek az ukrán hadseregről, közel lehet az összeomlás

borsonline.hu

Kemény helyesírási teszt: 10-ből 9-en megbuknak rajta

mandiner.hu

Oroszország hiperszonikus rakétákat telepít Kalinyingrádba

ripost.hu

Egy férfi azt állítja elrabolták az idegenek, majd levideózta őket

vg.hu

Váratlan kormányzati nyilatkozat érkezett – fordulat jöhet a szélenergia szabályozásában

vg.hu

Az utolsó pillanatban dőlhet el a tűzijáték sorsa

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. augusztus 19.: a Bika vágyai rövidesen teljesülnek, a Halak csak a szívére hallgasson

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Rákóczi Feri

borsonline.hu

Közleményt adtak ki az ukránok: durva, ami jövő héten jöhet

borsonline.hu

Ájultra erőszakoltak egy tinilányt, borzalom, ki művelte ezt vele

life.hu

Hüvelyfolyás gyulladás nélkül: erről ismerheted fel a bakteriális vaginózist

További cikkek

Család

Ambrus Attila: Nem kell több gyerek

Sírás

Itt a vége: Varga Irén visszavonul és kitálalt a mocskos anyagiakról