Celeb

Schobert Norbi elárulta, miben változik meg innentől az élete

Bors

2021. szeptember 2. csütörtök 09:30

<p>Elképesztő és isteni szerencse, hogy Schobert Norbi él és hogy maradandó károsodás nélkül lassan haza térhet a kórházból azután, hogy múlt héten sztrókot kapott. Norbi azonban tudja: életmódot kell váltania.</p>

Múlt hét csütörtökön történt, hogy Norbi – szokásos reggeli futása után – házuk előtt hirtelen összeesett. Szomszédja éppen akkor ért haza és észrevette, hogy a fitnesszguru a földön fekszik. Odament hozzá, de nem jött válasz a kérdéseire, ezért becsengetett hozzájuk, így tudta meg Réka, hogy nagy baj van. Mentőhelikopterrel kórházba szállították, megműtötték, azóta pedig vizsgálatok sokaságán esett át.

Most van még egy utolsó vizsgálat, és ha isten is úgy akarja talán hazamehetek. Igazából még nem telt el egy hét, múlt hét csütörtökön történt

– kezdte a Rádió1 reggeli műsorában Norbi, aki utólag úgy látja, hogy a stresszes életmód az oka annak, ami vele történt, de most kapott egy új esélyt az élettől, hogy változtasson az életmódján. 

Valószínűleg az lehet, hogy nekem van egy velem született szívbillentyű rendellenességem, amit tíz éve megműtöttek. Ha túl sok a stressz és az ember nagyon túltolja idegileg, akkor előfordulhat, hogy a szív, a kamra fibrillálfejtegette Norbi a kardiológus által mondott okokat, már a Borsnak.

A fitnesszgurut elgondolkodtatta a történtek, hogy azt, amiért egész életében harcolt, azt a harcot most el kell engedje. Rádöbbent arra is, hogy már 50 évesen nem bír annyit, mint korábban.

Én ezt a stresszre vezetem vissza a történteket, az tönkre tud tenni mindent. Az volt a gond, hogy napi 17 órákat dolgoztam, ezt nem csinálhatom tovább. Vissza fogok venni és napi egy-két dolgot csinálok meg a munkámból

– folytatta, majd kitért arra kérdésre, hogy mit ért az életmódváltás alatt.

Norbi tudja, hogy szerencsés, mert Réka mellette van és támogatja mindenben, ezért is biztos a változtatások sikerében. Most úgy érzi, hogy lehet kevesebb edzés is elég, inkább a táplálkozásra helyezi a hangsúlyt és lelki dolgokat is előtérbe helyezi.

Nekem ez egy jel, hogy változtatni kell. Harminc éve csak a testemre és az étkezésre koncentráltam, most már a lelkemre is fogok.

Rékával megbeszéltük, hogy elmegyek a légzésterapeutájához, kipróbálok több dolgot, a meditációt sem tartom kizártnak – zárta gondolatait Norbi.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megrázó részletek derültek ki a Doktor Balaton sztárjának haláláról

borsonline.hu

Megrázó részletek a Doktor Balaton és az Argo színészének váratlan haláláról

mandiner.hu

Ilyen volt az orosz hadifogság egy Azov-gárdista szerint (videó) (videó)

ripost.hu

14 megyére adtak ki riasztást, durván változik az időjárás

mandiner.hu

Putyin elmondta, hogy megtámadja-e Svédországot és Finnországot

vg.hu

Nincs több titkolózás! - újabb elképesztő dolog látott napvilágot Elon Muskról

travelo.hu

A dallamos nevű likőr, amiért nem csak az olaszok rajonganak

borsonline.hu

Helyszíni fotó érkezett a kétéves hajdúhadházi gyermek tragédiájáról

borsonline.hu

Kis híján tragédiával végződött az 5 hónapos baba fürdetése Gödöllőn

borsonline.hu

Megmutatta jóképű szerelmét Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge

További cikkek

Botrány

A magyar énekesnőt bámulva önkielégített egy férfi a ferihegyi reptérnél

Lamúr

Alekosz heti turnusokban szédítené a kisgyerekes anyukákat