Celeb

Megműtötték Harsányi Gábort: Vezetés közben derült ki, hogy baj van

Bors

Létrehozva: 2021.07.15.

Harsányi Gábor egy hónappal a szemműtétje után újra biztonságosan vezet. A Kossuth-díjas színművész azonban csak átmenetileg lélegezhet fel, mert a jobb szemét is operálni kell.

Forrás: Végh István

Harsányi Gábor vezetés közben érzékelte, hogy homályosan lát. Úgy döntött segítséget kér, több mint négy héttel ezelőtt esett át a műtéten, és már újra volán mögött ül.

Miután kiderült, hogy a szürke hályog miatt rossz a szemem, nem volt kérdés, hogy vállalom-e a műtétet. Bevallom, kicsit féltem a végeredménytől, de nagyon jó döntésnek bizonyult, mert rengeteget javult a látásom – újságolta Harsányi. Pár nap elteltével újra biztonságosan mertem vezetni. Nekem az autó munkaeszköz, ráadásul a tartalmas élethez is hozzátartozik, nélkülözhetetlen számomra.

Harsányi Gábor még nem teljesen elégedett, a jobb szemének is ugyanilyen beavatkozáson kell átesnie.

Folyamatosan járok kontrollvizsgálatokra, és abban maradtunk az orvosommal, hogy amennyiben a látásom tovább romlik, a másik szememen is kicseréli a lencsét. Egyelőre nem vészes a helyzet, arról nem beszélve, hogy néhány nap pihenést igényel, így meg kell találni ennek a megfelelő időpontját. Főleg, mert végre beindult a színház, előadásaim lesznek, izgalmas időszak vár rám. Nagyon régen léptem fel közönség előtt, tele vagyok bizakodással. Már csak azért is, mert megszületett a harmadik unokám. Remélem, boldog lesz az élete, abban bízom, hogy ő talán követ a színészi pályán. A fotókon és a videókon már most látni, hogy milyen sok arca van a kisfiúnak – mesélte boldogan.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek