Celeb

A menedzserét is megkárosította: Házibuli Attilát is átverte Fekete Dávid

Bors

Létrehozva: 2021.05.28.

Azóta, hogy csalás és sikkasztás gyanújával letartóztatták Fekete Dávidot, szinte naponta kerülnek elő újabb és újabb áldozatok. A Bors megtudta, egykori jó barátja és menedzsere is kénytelen volt feljelentést tenni ellene, miután az énekes szőrén-szálán eltüntette a rábízott autóját.

Forrás: Youtube

Fekete Dávidnak nem csak a 100 milliós csalás vádjával kell majd szembenéznie a bíróságon, hanem vélhetően választ kell majd adnia arra a kérdésre is, hogy hová tette az ismert televíziós és zenei producer Tilinger Attila autóját, amit megőrzésre vett át még 2018-ban. Az énekes a botrányok kirobbanása után maga is feljelentést tett, hiszen nem szeretné, ha a nevén lévő autó miatt ő kerülne bajba. Tilinger Attila lapunknak mesélte el, hogyan került Dávidhoz az egyébként nem nagy értékű és a forgalomból kivont jármű.

– Nagyon sajnálom mindazt, ami Dáviddal történt, hiszen egy tehetséges énekesnek tartom, aki többre volt hivatott, de mindenkinek felelnie kell a tettéért – kezdte Attila a Borsnak, aki hosszú éveken át szoros baráti és munkakapcsolatban állt Fekete Dáviddal.

– Évekkel ezelőtt valóban menedzsmentként álltunk Dávid mögött, de nyugodtan mondhatom, hogy akkoriban baráti kapcsolat volt köztünk. Az ominózus autó kettő másik autóm mellett nem fért el az udvarban, így a ház előtt az utcán parkolt, ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból, így a közteresek ezt nem nézték jó szemmel. 2018-ban Dávidot arra kértem, ha lehetősége van rá, vigye el az autókereskedés telepére és tárolja ott, amíg eldől, mi lesz a sorsa. Dávid nagyon rendes volt, azonnal elszállította és még fotót is küldött róla, hogy letette a telepen az autót – mondta Tilinger Attila, aki ezután többé nem látta a kocsit, és a mai napig fogalma sincs arról, hogy hol lehet.

több milliót akart kölcsönkérni

– A történethez hozzátartozik, hogy Dávid 2019-ben megkeresett engem azzal, hogy szeretne több millió forintot kölcsönkérni. Én akkor éppen egy súlyos operáció után lábadoztam a kórházban, kértem, hogy később térjünk erre vissza, így akkor nemet mondtam neki. Ettől a pillanattól kezdve többé nem reagált a hívásaimra és üzeneteimre. Azokra sem, melyekben arra kértem, hogy rendezzük a nála tárolt autóm sorsát. Fogalmam sincs, hogy mi lett az autómmal – magyarázta az előadó, aki a botrány kirobbanása után fordult a hatóságokhoz.

– Amikor kirobbant Dávid körül a botrány, egyszerűen nem tehettem mást, mint hogy az ügyvédem tanácsára magam is feljelentést tettem, hiszen nem tudhatom, hogy az autó mikor és milyen körülmények között bukkan majd fel és ugye, továbbra is a nevemen van… Bízom benne, hogy a rendőrség hamarosan a nyomára akad és nem kell éveken át részese lennem ennek a nagyon szomorú ügynek – tette hozzá Tilinger Attila. Irtó András

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek