Celeb

Nagy a baj: súlyos betegséggel ismét kórházba került Szilágy István özvegye

Bors

2020. december 8. kedd 15:55

Egyelőre azt sem tudni, pontosan melyik kórházban ápolják.

Forrás: Ripost

Ma ünnepelné 83. születésnapját a hét hónappal ezelőtt, tragikus körülmények között elhunyt színművész, Szilágyi István, ám úgy tűnik, évfordulója alkalmából felesége nem tudja meglátogatni a sírját, mivel özvegyét két hete kórházban ápolják.

Az AcNewsnak Baricz Dezső, Jolika néni segítője elárulta, pillanatnyilag ő sem tudja, az idős asszony hol van, és félő, hogy a lakhatására sem találnak majd megoldást a kórházi gondozása után.

A családtagok nélkül látogatok ki a sírjához, mert a távoli rokonok Brüsszelben élnek, több hónapja tudják, hogy Jolika néni súlyos beteg, de nem jelentkeznek. Egyik önkéntes kollégám fog elkísérni, mert az özvegy nagyon rossz állapotban van. Valószínűleg azt sem tudja, hogy ma ünnepelné a 83. életévét a férje – mesélte a portálnak Baricz, aki sajnos nem tud jó hírekről beszámolni Jolika néni egészségi állapotát illetően.

Az már korábban kiderült, hogy a daganat rosszindulatú, de pillanatnyilag nem tudok többet mondani az állapotáról, mert napok óta nem tudom elérni az ózdi kórházat, ahova beszállították. Múlt hét kedden tudtam vele utoljára beszélni, azóta sajnos lemerült a telefonja, a testvére pedig nem viszi be a készüléke töltőjét. Akkor még a kórház elmondta, hogy hazaengedik Jolika nénit, de jeleztem, hogy életveszélyes a háza, a katasztrófavédelem lakhatatlanná nyilvánította. Nincs hova mennie. Beszéltem a Korányi Kórházzal, ahol megállapították a betegségét, oda vissza kellene mennie, hogy megnézzék, milyen állapotban van, milyen vizsgálatokat bírna el a szervezete. Ezért kértem az ózdi intézményt, vegye fel a budapesti kórházzal a kapcsolatot, hogy oda szállítsák át, hiszen ott tudnák a betegségével is foglalkozni, és a megfelelő kezeléseket elkezdeni. Az sem kizárt, hogy már ott van, de egyelőre engem még senki sem értesített mondta a segítő, majd hozzátette, egyelőre nincs megoldás Jolika néni lakhatásával kapcsolatban.

– A ház egyelőre le van zárva. A macskáját, a tyúkokat, a kakasokat, amiket tartott, elajándékoztuk a beleegyezésével. Ennek az intézése is a családra marad, de nagyon bízom abban, hogy Jolika néni még sokáig köztünk lesz, azonban az biztos, hogy a régi otthonába nem mehet vissza. Az is kérdés, hogy lesz-e valaha még olyan állapotban, hogy saját magát ellássa.

További cikkek

Válás

Kiakadt Kulcsár Edina elhagyott férje: Mérhetetlen harag van bennem!

Szakítás

Újabb fordulat, Kulcsár Edina friss szerelme is elhagyta a családját

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Exkluzív: Megszólalt Csuti, ezt árulta el Kulcsár Edina párjáról

mindmegette.hu

Egyszerű, de nagyszerű! Így lesz igazán krémes a paradicsomos tészta húsmentesen

origo.hu

Ez történik most a Szuezi-csatornában ott, ahol az Ever Given tavaly keresztbe fordult

mandiner.hu

Karácsony: Szarok rá, hogy mi van a városházi hangfelvételeken

kemma.hu

Az országban elsőként az esztergomi kórházban lesz tb-finanszírozott oxigénterápia

mindmegette.hu

Heti 10 recept: itt a farsang, tarolt a szalagos fánk, de egy jó bolognaira is volt igény!

vg.hu

A gerincvelő gyulladásának egy ritka változatát okozhatja az AstraZeneca oltása

mandiner.hu

Egy fekete nő középkori sírját találták meg Csehországban

borsonline.hu

„Sikítást hallottam” – nem tudta megmenteni az édesapa a két gyermekét és feleségét

mandiner.hu

The Spectator: az Orbán Viktor elűzésére tett próbálkozás darabokra hullik

origo.hu

Családja gyászolja a budapesti rablóüldözőt, aki hősi halált halt