Celeb

Zimány Linda: Csak a barátom Guzmics

T. G.

2019. május 17. péntek 05:00

Egy focistával hozták hírbe a szingli Zimány Lindát, aki nem érti, mi a szenzáció abban, ha puszit ad egy barátjának. A Borsnak most elmeséli, milyen kapcsolat fűzi Guzmics Richárdhoz.

Zimány Linda egy volt válogatott focistával kavar”, „Zimány Linda a Gre­sham-palota előtt adott csókot Guzmics Richárdnak” – ilyen címmel jelentek meg újságcikkek az interneten, miután az RTL Klub Fókusz kamerái – akik a hazánkban tartózkodó Aquamanre, Jason Momoára vártak – rögzítették, ahogy a modell-ügyvéd és a sportoló egy budapesti hotel előtt megpuszilta egymást. 

A Bors is felhívta Zimány Lindát, hogy az új szerelemről kérdezze, de kiderült, hogy teljesen más az igazság.

– A cikkekben említett hotel mellett lévő étteremben voltam, nem is a hotelben, ahogy állították. Ilyenkor mindig a szálloda előtt álló fiúknak adom oda az autóm, akik leviszik a parkolóba, ha kell, le is mossák, amíg eszik a vendég. Ez egy bárki számára igénybe vehető szolgáltatás, s ezzel a lehetőséggel élt Ricsi is, aki más ügyben járt arra. De egyszerre értünk a hotel elé. Amíg az autónkra vártunk, addig három percet, ha beszéltünk, s a végén puszit adtunk egymásnak – nyilatkozta a Borsnak a csinos ügyvédnő, aki évek óta ismeri a focistát, mert korábban egy baráti társaságba jártak. 

Zimány Linda szerint ismertsége miatt nagyon nehéz ismerkednie. Egy ilyen szituáció pedig csak tovább bonyolítja a helyzetét.

– Ha egy civil nő ad egy baráti puszit egy ismerősének, arról senki nem gondolja, hogy bármi köze lenne a férfihoz. De egy ismert embert azonnal összehoznak az­zal, akit megpuszil. Ez nonszensz. De egyébként is, 33 éves, két éve szingli nő vagyok, akár ismerkedhetnék is. De így nehéz lesz. Már előre félek a nyártól, a fesztivál- szezontól. Bármelyik ismert sportolóval, színésszel, zenésszel beszélgetni fogok, akkor mindennap megírják majd, hogy vele járok? – tette fel felháborodottan a kérdést a szakvizsga elôtt álló ügyvéd.

Linda azt is elmondta, hogy Guzmics Richárd csak nevetett az újságcikkeken. Ő viszont hálás neki, hogy akkor épp ott volt. 

– Bele sem merek gondolni, hogy milyen következtetést vontak volna le az újságírók, ha a szálloda előtt egyedül állok. Akkor azt írták volna, hogy Jason Momoa szobájából jöttem?

További cikkek

Szexi

Megmutatta a Nagy Ő nehézbombázója, mekkora mellei vannak valójában

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Ligue 1: Sergio Ramos első gólja, Lionel Messi visszatért

ripost.hu

Ettől a trükktől lesz tökéletes a hurka

she.life.hu

Egy utolsó levél annak, akit már nem szerethetek többé...

kisalfold.hu

Hamis parfümökkel üzletelt a neten egy egy Győr-Moson-Sopron megyei hirdető

origo.hu

Mumifikálódott magzatot fedeztek fel egy egyiptomi múmia hasában

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a lengyelek megóvták az oroszok elleni meccset – sajtóhír

vg.hu

Magángéppel érkeztek Oslóba a tálibok a nyugati világgal való első tárgyalásra

vg.hu

Jövő nyáron már nem kuna kell a horvátországi nyaraláshoz

mandiner.hu

Bloomberg: Orbán a romákat is célba vette

metropol.hu

Szörnyű hír érkezett! 43 éves korában meghalt a magyar színész

origo.hu

Nem várnak tovább, máris új rendszámokat vezetnek be Magyarországon