A vajhal áll majd a középpontjában ennek az online főzőestnek

Budapest
PUBLIKÁLÁS: 2021. január 20. 17:48

A Flaska Borbár január 29-én, 19:00 órától tarja második Online Főzőestjét, melynek ideje alatt Varga Krisztiánnal, a hely kreatív séfjével dolgozhatnak majd együtt az érdeklődők. Ezen az alkalmon a főétel vajhal-steak lesz kapribogyós, gránátalma vinegrettel, burgonyás zellerkrémen, pagoda fenyők között. A szervezők a főzéshez két palack bort kalkulálnak, egy palack az ételbe és a főzéshez is szolgál majd, a másikra pedig a főetelhez lesz szükség, illetve az utána következő beszélgetéshez - írták az esemény Facebook oldalán.

Finom és fenntartható hal, mégis kevesen vásárolják Forrás: Shutterstock.com / yuda chen

Az online szobában Almási Ádám sommelie is beköszön majd és bemutatja a fogyasztott borokat, miközben kuktáskodik is egy kicsit. Az estre a Facebook-eseménynél megjelölt email-címen lehet jelentkezni, és itt lehet megrendelni a vacsorához szükséges alapanyag-csomagot is.

A csomag ára tartalmazza majd a konyhakész alapanyagokat két főre (minden szeletelve, esetleg sous vide - olva) a két üveg borral, és a belépéshez használható kóddal együtt. A szervezők kérik, hogy az érdeklődők a jelentkezést adják le január 27-ig. A csomagot ezután átvehetik személyesen is a borbárban, de kérhetnek budapesti házhozszállítást is.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.