A befőzés minden fortélyát elleshetik ezen a workshopon

Budapest
PUBLIKÁLÁS: 2019. július 08. 13:37

Valami praktikus programot kerestünk a nagy nyári kavalkádban, ugyanis fesztiválból néha már egy kicsit túl sok van. Így esett a választásunk egy 2019. augusztus 15-i gasztro eseményre, ahol a Nagyikám szervezésében egy gyakorlott nagymamától leshetik el a befőzés legfontosabb trükkjeit. Ha mindig is szerették volna megtanulni, hogy kell tartósítószer és adalékmentes lekvárt és befőttet készíteni, akkor most itt a lehetőség.

Forrás: Pixabay.com

Az eseményen, amit a Borganika Studiójában rendeznek, a jelentkezők két fajta lekvárt és egy befőttet készítenek majd, amit a végén szépen feldíszített üvegekben vihetnek haza – olvasható az workshop Facebook oldalán, ahol jelentkezni is lehet még.

Szezonális, kistermelői gyümölcsöket használnak majd, így nagy valószínűséggel lesz szilva, körte és barack is. De a legfontosabb, hogy a szervezők igyekeznek számszerűsíteni az olyan fogalmakat, mint az "egy csipet", az "érzésre" és az "amikor már látod, hogy jó", A workshop ára 9500 forint, mely tartalmaz mindent, ami a befőzéshez szükséges és még frissítőket is.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.