fogyi

Itt az új őrület: így fogyhatsz nádszálkarcsúra forró csokoládéval

Létrehozva: 2024.05.26.

Módosítva: 2024.05.26.

Sokan fogják imádni ezt a módszert.

Napjainkban egyre fontosabb kérdéssé válik, hogy hogyan is nézünk ki. A külsőségek és a megjelenés kiemelkedően fontos szerepet játszik az ember életében, többek között ezért veszünk márkás autókat, drága kocsit, szép ékszereket, és bizony ezért is igyekszünk jól kinézni. A szép küllem persze elsősorban adottság, azonban valamelyest mi is rásegíthetünk jó kozmetikumokkal és diétával. Szinte nincs olyan nő, aki ne diétázott volna párszor élete során. A fogyás és a jó alak természetesen - egészséges keretek között - nemcsak a szépség, de az egészség letéteményese is. Éppen ezért a nők életében az egyik legfontosabb kérdés, hogy miképpen lehet eredményesen diétázni. Erre mutatunk egy jó tippet, amit minden édesszájú imádni fog. 

Ki ne imádná a forró csokoládét?

Szép alakot mindenki szeretne, ugyanakkor sokan nem tudnak lemondani a finom ételekről. A legtöbb diéta azt követeli meg a fogyni vágyóktól, hogy mondjanak le bizonyos ételekről, sőt gyakran csak néhány élelmiszerre korlátozza a tápanyagbevitelt. Ki ne hallott volna már a szupergyors tojásdiétáról, káposztaleves diétáról és társairól? A szakértők azonban nem győzik hangsúlyozni, hogy a jó diéta olyan, hogy mindenből ehetünk, csak mértékkel. Néhány applikációnak köszönhetően kezdett el terjedni a fogyás legegészségesebb formája, a kalóriaszámlálás. Ennek keretei között csak arra kell figyelnünk, hogy a belőtt kalóriaszámnál álljunk meg, és többet aznap már ne együnk. Ameddig pedig ezt a számot el nem érjük, ehetünk bármilyen típus ételt.

Na jó, azért nem mindegy, hogy mit eszünk. Ha ugyanis nem megfelelő tápanyagot viszünk be, akkor hamar ismét éhesek leszünk, ezért hajlamosak leszünk a túlevésre, ami a hízásért felelős. Ezért javasolt ilyenkor sok rostos ételt enni (és inni), a rost ugyanis eltelít, lassan emésztjük, ebből kifolyólag sokáig nem leszünk éhesek, így nem lépjük túl a kalórialimitet. Sokan nem tudják, de a kakaó kiváló rost forrás. A szakértők azt javasolják, hogy ha édesszájúak vagyunk, de fogyni szeretnénk, igyunk minden nap kakaót. Fontos azonban, hogy a tejbe cukrozatlan kakaóport keverjünk, és édesítőszerrel ízesítsük. Ezzel eltelítődik a gyomrunk, nem leszünk éhesek, emellett pedig nassolási vágyainkat is kiélhetjük - írja a The Sun

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek