ezo

Kitálalt a főboszorkány: így hatnak életünkre a meg nem született testvéreink

Létrehozva: 2024.05.25.

Iszet boszi elárulja, miért érkezik egy kis lélek egy adott családba, és hogy annak is oka van, ha hiába várunk a gyermekáldásra.

Sokszor adódik olyan élethelyzet, amikor egy gyermek azért nem születik meg, mert az édesanya egyedül vagy a leendő szülők közösen úgy döntenek, hogy nem vállalják a babát. Ez számos spirituális jelentéssel is bírhat, ami kihatással lehet az adott család jövőbeli életére, hiszen a gyereknek az a feladata, hogy teljesítsen egy családi karmát ott, ahová születik. Ugyanis minden lélek, mielőtt leszületik, maga választja meg szüleit, vagyis szerződik jövőbeli családjával - írja a Fanny Magazin.

Leszületésünk előtt már életfeladatot is vállalunk. Annak, hogy mikor és hova érkezik egy kis lélek, nagyon fontos és meghatározó jelentősége lesz a későbbi életében. Ha egy születendő gyermek nem az adott időben jön a világra, amikor neki kell, hanem azt mindenféle egészségügy ok nélkül befolyásolják, akkor annak akár egész életére nézve negatív hatása is lehet. Önmagában már a fogantatás is egy szimbolikus beavatás, a születés pedig mindenképpen az. Ezért is olyan fontos, hogy ezt a természetes folyamatot ne befolyásoljuk, hacsak egészségügyileg nem indokolt – árulja el Iszet boszorkány, főpapnő és mágus.

Többféle élethelyzet

1. Ha egy lélek, azért nem születik meg, mert nem vállalják, vagyis elvetetik, de neki az lenne az életfeladata, hogy megszülessen az adott családba, akkor ismét egy olyan anyát fog választani, aki az előzőhöz a legközelebb áll vérvonal szerint. Tehát egyszerűbben fogalmazva ugyanabba a családba érkezik így is, úgy is. Ezekben az esetekben sokszor fellelhető hasonlóság a leszületett gyerek és az eredetileg választott anya között. Sőt még a neme is ugyanaz lesz, mivel a családi karmát, az ő életfeladatát így tudja teljesíteni.

Abban az esetben, ha a gyermek azért nem született meg elsőre, mert már több gyermek volt a családban, és a következő családban, ahová érkezik, lesznek testvérei, akkor nagyon szoros kapcsolatot ápol majd velük. Ennek az az oka, hogy a gyerek emlékszik arra, hogy miért nem akarták őt, és ezáltal még mélyebb kötelék alakulhat ki a kicsik között.

2. A meg nem született testvérek között más a helyzet. Mivel minden esetben a kiválasztott családba születik le a lélek, csak más anyát választ, így a testvérével, aki lett volna neki előzőleg, már nem lesz olyan szoros a kapcsolata, vagy legalábbis nagyon ritkán alakul ki szoros kötelék.

3. Az is egy más dolog, amikor egy magzatot a fogantatás után nem sokkal veszítenek el a szülők. Itt a léleknek az volt a feladata, hogy előhírnök legyen, és tudassa a szülőkkel, hogy gyerekük fog születni, csak még nem jött el az ideje. Előfordul olyan is, amikor a szülőknek életfeladatuk van, vagyis karmikus traumájuk megtapasztalni azt, hogy bár megfogan a gyermek, de minden esetben vetélés történik. Ebben a helyzetben egy nagyon csúnya negatív karmát hoztak a szülők vagy akár olyan tetteket követtek el az előző életeikben, amelyek miatt vezekelniük kell a jelenben. Ilyenkor előfordulhat az is, hogy az örökbefogadás mellett döntenek és megmentenek egy gyermeket, akivel még leszületésükkor leszerződtek.

Szükséges a tisztítás!

Nagyon sok esetben javaslom mindenkinek, aki olyan élethelyzetbe kerül, hogy nem vállal gyereket vagy bármilyen más okból nem született meg a gyermeke, hogy spirituális szempontból, energetikai tisztítást végezzenek.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek