Ezotéria

Ez a 4 leggonoszabb csillagjegy, akiket, ha jót akarsz magadnak messziről elkerülsz

N.T.

Létrehozva: 2024.05.20.

Ha ezotériáról vagy horoszkópról van szó a legtöbben először a jövőre kíváncsiak, majd az egyes csillagjegyek legimponálóbb tulajdonságaira.

Van azonban egy jóval sötétebb része a is a csillagokból való olvasásnak, amivel az emberek sötét oldala sem marad rejtve. Most megmutatjuk nektek azt a 4 csillagjegyet, akiknek a titkolózás, manipuláció és megtévesztés a legfőbb fegyvere, ezért is tartják őket a leggonoszabb állatövi jegyeknek.

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia
Fotó: Bors

Lássuk is a Life.hu összeállítását azokról, akiket messziről érdemes elkerülnöd!

Skorpió

A Skorpiót gyakran az állatöv egyik legrejtélyesebb és legintenzívebb jegyének tartják. Az október 23. és november 21. között született Skorpiók szenvedélyes természetükről és rendíthetetlen elszántságukról ismertek. A titkolózásra és a manipulációra való hajlamuk miatt azonban helyet kaptak a leggonoszabb csillagjegyek listáján.

Oroszlán

Az oroszlán július 23. és augusztus 22. között született tüzes és karizmatikus csillagjegy. Az Oroszlánok született vezetők, akik vágynak a körülöttük lévők figyelmére és csodálatára. Bár önbizalmuk és ambíciójuk csodálatra méltó tulajdonság lehet, az Oroszlánoknak van egy sötét oldaluk is: arroganciájuk és egoista hajlamaik miatt ők is a leggonoszabb csillagjegyek közé sorolandók.

Bak

A december 22. és január 19. között született Bak híres ambiciózus és szorgalmas természetéről. A Bakokat a siker hajtja, és semmi sem állítja meg őket céljaik elérése érdekében. Ez a könyörtelen hatalom- és státuszhajhászás azonban néha a kegyetlenség és a kőszívűség útjára tereli őket, ami miatt az egyik leggonoszabb csillagjegyként tartják őket számon.

Ikrek

Végül, de nem utolsósorban a május 21. és június 20. között született bájos és alkalmazkodó Ikrek. Ezen jegy szülöttei az észjárásukról és társaságkedvelő természetükről ismertek, de híresek arról is, hogy kétszínűek és hajlamosak a megtévesztésre. Képességük, hogy bármilyen helyzethez alkalmazkodni tudnak, néha a manipuláció határát súrolja, ami egyesek szemében megkérdőjelezhető szövetségessé teszi őket – írja a Life.hu

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek