Horoszkóp

Felkavarja az állóvizet a telihold, 3 csillagjegy kapcsolata most felbolydul

Bors

Létrehozva: 2024.05.23.

A telihold energiáit nem lehet nem megérezni! Készen állsz a változásra?

Május 23-án telihold lesz, ami jócskán kifejti élettani hatását. Három csillagjegy számára a következő napokban nagy változást hoz a romantikus kapcsolatokban is! Te is köztük vagy?

Couple,Is,Hugging,And,Sitting,Close,In,The,Forest
Pozitív változást ígérnek az égiek! (Fotó: Vyshnova /  Shutterstock)

Bika
Ami a következő napokat illeti, csak a sikert ismered! Bár az utóbbi időben ingatag volt a párkapcsolatod, most azt a célt tűzöd ki magad elé, hogy rendbe hozod a szerelmi viszonyod, úgy, hogy az tartós is legyen! Az elszántságod meghozza a várt eredményt, minden eddiginél erősebb köteléket fogtok kialakítani!

Ikrek
Mostanában sokszor azt érezted, túl vagy terhelve ahhoz, hogy a szerelmi életedre koncentrálj, ezért ha akadállyal szembesültél, inkább visszavonultál a saját kis világodba. Ez nálad működik, de a viselkedésed összezavarja a partneredet. Végre rájössz, hogy beszélned kell az érzéseidről, amit ha megteszel, magasabb szintre emeled a kapcsolatod!

Szűz
Talán mostanáig abban sem voltál biztos, hogy akarod-e ezt a kapcsolatot... Végre világossá válik számodra is, hogy szerelmes vagy, ahogy az is egyértelmű lesz, hogy te és a partnered ugyanazon az oldalon álltok, ezért ha egymásra helyezitek a fókuszt, jó irányba fogtok haladni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek