Felháborító

„Bármelyik nap szülhetek, de a férjem egyedül hagyott, hogy elmehessen a haverjaival bulizni”

N.T.

Létrehozva: 2024.05.30.

Megdöbbentő történetről számolt be egy várandós édesanya, az olvasok döbbenten állnak az eset előtt.

A szülői lét mindennapjaival zsonglőrködve időt szakítani a barátokra sokszor nehéz feladat. Az azonban már egy egészen más szint, ha valaki a piás kiruccanást választja a srácokkal, még úgy is, hogy ezzel lemaradhat a gyermeked születéséről.

terhes, várandós, anyuka
Fotó: Unsplash.com

Nos, egy férfi pontosan ezt tervezi, és ezzel nagyon kellemetlen helyzetbe hozta várandós feleségét. A nő egy anyukás fórumra írta meg, hogy férje minden évben ugyanabban az időpontban megy el barátaival kiruccani.

Így, idén is május utolsó hétvégéjére esik a pasis hagyomány, azonban ezúttal van egy apró bökkenő: a 38 hetes terhes nő teljesen egyedül marad egy két és fél éves kisgyermekükkel. Mivel már csak 14 nap van hátra a szülésig, aggódik, hogy bármikor elfogyhat a magzatvize, ez a férjét azonban egy cseppet sem zavarja.

Egyre idegesebb vagyok. Próbáltam beszélni vele, de ő 100%-ig hajthatatlan, azt monda, hogy ezért nem hagyja ki a bulit a haverokkal

– kezdte a nő, majd így folytatta:

„Egy részem nem neheztel rá, hiszen keményen dolgozik a családunkért, és még a saját vállalkozásomban is segít nekem. Ugyanakkor nem tehetek róla, de mégis megkérdőjelezem a házasságunkat, hiszen gyakorlatilag azt kockáztatja, hogy kihagyja a szülést, hogy egy hétvégén berúghasson a haverjaival. Csak azt hajtogatja, hogy »már az első alkalommal is később jött a gyerek«, és hogy ne aggódjak már tovább”.

A nő arról is írt, hogy férje hiába próbálja nyugtatgatni, hogy minden rendben, ő nem tud szabadulni az érzéstől, hogy valami baj a van a házasságukkal, majd megkérdezte a többi anyukától, hogy neki van igaza és ez így tényleg nem oké, vagy csak férjének és csak túlagyalja a dolgokat.

Mondanunk sem kell, hogy a névtelen bejegyzéshez több tucatnyi komment érkezett, és rengeteg  felhasználó felháborodott a férj önző döntésén. Egyikük a következőket írta:

Pont úgy hangzik, mint egy elkötelezett családapa... Ugh!!!!! Önző p*cs! Mi a francért pont akkora szervezték az egészet, amikor jön a baba?

Egy másik hozzátette:

„Ez nevetséges! Kérlek szerezz valami segítséget a biztonság kedvéért”.

De olyanok is voltak, akik próbálták valamennyire védeni az apát:

„Milyen messze van? Mert ha gyorsan vissza tud jönni, akkor nem lenne problémám, de ha messze van és iszik, akkor viszont már igen. Nem lenne fair”.

– írja a Mirror.   

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek