Öröm

Jon Bon Jovi először szólalt meg fia és Millie Bobby Brown titkos esküvőjéről - Videó

KL

Létrehozva: 2024.05.29.

Eddig nem hallott részletek derültek ki az egybekelésről.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Millie Bobby Brown, a Stranger Things mindössze 20 éves sztárja titokban feleségül ment Jake Bongiovihoz, Jon Bon Jovi fiához. A népszerű zenész most részleteket árult el a szűk körben megtartott esküvőről.

Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown
Jake Bongiovi és Millie Bobby Brown / Fotó: NurPhoto via AFP

Nagyszerűen érzik magukat, abszolút fantasztikusak. Nagyon szűk körű esküvő volt, a menyasszony csodaszép volt, Jake pedig soha nem volt még ilyen boldog. Ez az igazság

– mesélte Jon Bon Jovi, aki már a házasságkötés előtt is izgatottan nyilatkozott leendő menyéről és a fiatalok kapcsolatáról.

− Az elmúlt évben sikerült jobban megismernem őt: nagyon keményen dolgozik, és Jake-kel együtt fognak fejlődni a maguk módján. Az, amit csinálnak, egy felgyorsított változata annak, amin én 40 évvel ezelőtt keresztülmentem, és úgy gondolom, hogy a család támogatásával nagyszerűek lesznek együtt - mondta a zenész.

A 20 éves színésznő és 22 éves modell férje 2021 óta alkotnak egy párt. Az eljegyzésükre pedig még tavaly áprilisban került sor - emlékeztet cikkében a Unilad.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek