Ezo

Áprilisi szerelmi horoszkóp: kire vár boldogság és kire szakítás?

Létrehozva: 2024.04.03.

Vajon kire mi vár ebben a hónapban?

Itt az április, a tavasz pedig szerelmet ígér – de sajnos nem mindenkinek. Az áprilisi szerelmi horoszkóp segít eligazodni az elkövetkező hetek szívügyeiben. Most kiderül, mit hoznak a csillagok.

Vajon kire mi vár a szívügyek terén a hónapban? Fotó: Pexels

Áprilisi szerelmi horoszkóp

Kos

A hónap nagy részében a retrográd Merkúr hatására nem árt odafigyelni, mit mondasz és hogyan a szerelmednek, ha ugyanis nem vigyázol, az nagy vitákat eredményezhet. Április 8-án, a napfogyatkozás alatt engedj magadnak, az érzelmeidnek extra teret: mély lelki gyógyulási folyamaton mész keresztül, ami után a szerelmi életed is megváltozik majd. Az április 23-ai telihold pedig a felszínre hozza a rejtett vágyaidat.

Bika

Az április első hete romantikus hangulatban talál: most szavakba öntheted azokat a dolgokat, amikről eddig csak fantáziáltál. Használd ki ezeket a mágikus energiákat a hónap folyamán később is! Az áprilisi holdfogyatkozás pedig segít majd letisztázni magadban pár kérdést, elengedni azokat a kapcsolatokat, amelyek károsak számodra, ezáltal jobban fókuszálhatsz a szerelemre, legyen szó akár egy tavaszi fellángolásról, akár hosszútávú elköteleződésről. Bolygódnak, a Vénusznak köszönhetően a májust pedig csábító erővel telve kezded majd.

Ikrek

A Vénusz helyzetének köszönhetően április 5-től kezdve minden készen áll ahhoz, hogy bevedd az éjszakát, és átadd magad a csábításnak, a flörtölésnek, a kalandoknak. Engedd, hogy forrjon a véred! Csak arra vigyázz, nehogy meggondolatlan kijelentéseket tegyél, bolygód, a Merkúr ugyanis hátráló mozgást végez. Ez a retrográd hatás a hónap második felére egészen lefáraszt, engedj meg hát magadnak némi pihenést, némi relaxációt. Tökéletes alkalom mindez arra, hogy a kedveseddel bekuckózzatok!

Rák

Április első hetében engedd, hogy szárnyaljanak a romantikus, szexuális fantáziáid! Nyitott vagy az új élmények felé, amiknek csak a képzelet szabhat határt. Ráadásul az áprilisi napfogyatkozás segít elhagyni a komfortzónádat is. A munkád miatt eléggé elfoglalt leszel a hónap első felében, ugyanakkor fontos, hogy a párodat se hanyagold el! Ha szingli vagy, a 23-ai telihold alkalmi kapcsolatra csábít majd!

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/zONR_leD6HXQTJpVfsisRoJRDRDb_k46Xv-JNDKYHnA/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk1NWI5NWVmMmUyYTRkNmM4MWVmMjk2M2QzMTRiZjcz.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Óvakodj tőlük, ők a legmanipulaívabb csillagjegyek

Jobb, ha elkerülöd őket, ha nem szeretnéd, hogy kihasználjanak!

Oroszlán

Úgy érzed, új dolgokat kell kipróbálnod a kapcsolatok terén. Ez az érzés egészen az április 8-ai napfogyatkozásig fokozódik benned, aminek köszönhetően túlléphetsz a határaidon, kiléphetsz a komfortzónádból – akár egy új partnerrel, akár egy régivel. Ezt követően azonban nem árt, ha megteszed a szükséges óvintézkedéseket, hogy megóvd a szíved egy csalódástól. Ha ez azonban megtörtént, készen állhatsz némi kalandra az ágyban: légy kísérletező, engedd szabadjára a legbelsőbb vágyaidat!

Szűz

A retrográd Merkúr hatására újragondolod, mik azok, amik szerelmi téren beleférnek neked és mik azok, amik nem. Szembesülsz az eltemetett érzéseiddel, érzelmeiddel, megismered és átrajzolod a határaidat. Ne félj a felszín alá merülni, ettől lesz jobb, erősebb a kapcsolatod! Az április 23-ai telihold egy fontos és mély beszélgetést ígér a szerelmeddel – nem árt, ha erre előre felkészülsz!

Mérleg

Mind a hátráló Merkúr, mind a napfogyatkozás miatt igazi hullámvasútnak érzed a szerelmi életedet. Váratlan fordulatokból nem lesz hiány, ráadásul kihívásokkal kell szembenézned az elköteleződés tekintetében is. Nézz szembe a félelmeiddel, és fedezd fel, mire is vágyik valójában a szíved! az április arról fog szólni, hogy tisztába jöjj a dolgokkal, a hónap végére azonban elég tudást gyűjtesz össze ahhoz, hogy a tettek mezejére lépj. Ez persze azt jelenti: nagy változások jönnek!

Skorpió

Az időrended eleve eléggé hektikus, így hagyj teret magadnak, ha leszervezel egy randit! Ne sértődj meg azon se, ha a partnered végül lemondja, erre is számíthatsz. Április 19-tól a Bika mozgásának köszönhetően komolyabb kérdések kerülnek előtérbe kapcsolati téren. Egy ritka Jupiter-Uránusz együttállásnak köszönhetően nyitsz az újabb kalandok, lehetőségek felé. 

Nyilas

Nem lesz drámamentes a hónap számodra, erre már most fel kell készülnöd! A retrográd Merkúr és a napfogyatkozás együttes erejének hatására őszinteséggel és új energiákkal töltheted fel a szerelmi életedet. Lehet, hogy egy régi kapcsolatnak adsz új esélyt, kiváltképp, hogy hó közepén több exed is bejelentkezhet nálad. Neked kell eldöntened, hogy figyelmen kívül hagyod őket, vagy engedsz a csábításnak. Csak meg ne sérülj közben! A hó végére elképesztő magabiztosság lesz úrrá rajtad szerelmi téren.

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/uc0tLYEBphq07ThUzqUvSbmv81WzawBB36VFJQVkeDQ/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzlhYWM4MGVjNTE3YzQwODhiNzkwMzA3YmM0Zjg1N2Zh.jpg
Ezt ne hagyd ki!

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

Alaposan felforgatja az életünket az elkövetkező időszak.

Bak

Április első hete a kitárulkozásról, vágyaid megosztásáról szól: a napfogyatkozást követően azonban olyan érzelmek törnek a felszínre, amelyek rányomják a bélyegüket a kapcsolatodra. Emiatt jóval sérülékenyebbnek fogod érezni magad ebben az időszakban. Április 19 után visszatérnek az energiáid: flörtölj, engedd szabadjára magad! Ha van párod, szerezzetek új élményeket, ha szingliként vágsz neki ennek az időszaknak, vállalj be szokatlan randikat, különleges párosításokat!

Vízöntő

Április eleje igazán álomszerű lesz számodra, így ebben az időszakban hagyd, hogy a gondolataid helyett az érzelmeid, az érzéseid vezessenek! A kommunikáció visszatérő és fontos eleme lesz a szerelmi életednek áprilisban, április 19-től pedig különösen érzékeny leszel arra, mit mondanak körülötted az emberek. Figyelned kell arra is, hogy a múlt terhei ne nehezedjenek rá a mostani kapcsolatodra!

Halak

Mától, április 3-tól kezdve bolygód, a Neptunusz a Vénusszal áll együtt a jegyedben, ami mágikus aurával ruház fel. Most elbűvölheted a szerelmedet! Előrukkolhatsz akár a vágyaiddal, akár a szexuális fantáziáiddal! Április 19-től a Bika kihozza a közösségi énedet: ekkortól érdemes aktívabbnak lenni a randiappokon, ha netán szingli vagy. Az április 23-ai telihold előhozza a kalandvágyó énedet. Tervezzetek a pároddal egy kis kiruccanást, esetleg valami romantikus, elzárt területre!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177797_auto_resized.jpg
origo.hu

Brutális támadásra készülnek az oroszok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27611_resized.jpg?avcount=1714502412
origo.hu

Nem bír leállni luxusélete mutogatásával Berki Mazsi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170427_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiszivárgott a titok: ezt teszik Sarolta hercegnővel az osztálytársai

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176388_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Mindent felforgathat az Európa által irigyelt magyarországi beruházás

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171120_auto_resized.jpg
ripost.hu

Heti Top5: Összejött a Házasság első látásra két sztárja, Manuel kiverte a biztosítékot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17174774_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Miért kussolnak? Miként merészelik kinyitni a kenetteljes pofájukat?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27612_resized.jpg?avcount=1714502412
origo.hu

Ilyen lesz a megújult valóságshow Gáspár Győzőről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176985_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 1.: a Szűz hallgasson a megérzéseire, a Bak kapcsolódjon ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Harry herceg visszatér Angliába, hatalmas lépest tesz Katalinék felé

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714502412
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175912_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szuper hírt jelentett be Marco Rossi: ezt mindenkinek látnia kell

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/HdPBLHxtNrhX-2sQVSBjjPNOMM2Lub_aEE7pGmavBK0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0ZDJmNjlkMWNlZTQ3YjNhMjc3YzUwMzcyNGYyYWI3.jpg
Ezo

4 csillagjegy, aki úgy töri össze a szíved, hogy észre sem veszi