A legtöbbször hidegen, akár jégkockával isszuk a kólát, pedig a világ egyik legnépszerűbb üdítőitalánól igazi téli, lélekmelengető italt is varázsolhatsz! A Mindmegette meg is mutatja, hogyan!
A kóla eredeti recepjéről azt állítják, hogy tartalmazott gyógynövényeket és olyan fűszereket, mint a szerecsendió, a koriander, a fahéj és a neroli olaj. Bár ez ma már jelentősen megváltozott, de ha ilyen fűszereket adunk hozzá, sokkal ízletesebb lesz!
Ha édes, télies ízvilágot szeretnél, akkor a téli fűszerek a nyerők. A meleg kólába mehet szegfűbors, fahéj, kardamom, szerecsendió és szegfűszeg. Jól illik ezekhez a tejszín és a tojás is. De kipróbálhatod a fekete borsot és a koriandert is, ekkor a végeredmény egy nehezebb, földesebb ízvilág lesz.
Indiában népszerű a masala kóla. A köményt, fekete sót, lime levet, friss koriandert és mentát tartalmazó üdítő íze enyhén sós, citrusos, fanyar; ha pedig koriander levél kerül bele, akkor inkább diós ízvilág jellemzi.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.