Ha a diétádba is beilleszthető desszertet keresel, akkor a glutén- és cukormentes piskótatekercs tökéletes választás! A dietaesfitnesz.hu osztotta meg a receptet, amit nagyon gyorsan el lehet készíteni és egészséges is.
A piskótához:
A töltelékhez:
A tojásokat szétválasztjuk, az eritritet elfelezzük! A felét a sárgájához, a felét a fehérjéhez adjuk, és mindkettőt habosra verjük. A sütőporral és a fahéjjal elkevert kétféle lisztet a sárgájába szitáljuk, közben folyamatosan keverjük. Végül a felvert tojáshabot lazán belekeverjük. A masszát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. 10 percig sütjük, és még melegen, a papírral együtt feltekerjük. Ha kihűlt, kitekerjük, megkenjük a fahéjjal elkevert baracklekvárral, ismét feltekerjük, majd felszeleteljük. Tálaláskor meghintjük porrá őrölt eritrittel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.