
Nincs mese: végül mindig oda lyukadunk ki, hogy a legegyszerűbb, legrégebbi módszerek a legjobbak – kiváltképp, ha konyhai praktikákról és takarításról van szó. Most egy olyan, végtelenül egyszerű, mégis hatásos szert ismertetünk, amivel megszabadulhatunk a sütőben lerakódott, igencsak makacs, zsíros szennyeződésektől. A legszebb az egészben: ezzel az órákig tartó súrolást, kapargatást is kiválthatjuk!
A csodaszer, amire szükségünk lesz, és ami garantáltan van is otthon, nem más, mint az ecet – írja a Ripost. Fogj valamilyen hőálló tálat, mondjuk egy jénait, és töltsd meg fele-fele arányban ecettel és vízzel. Ezt követően tedd a sütőbe, majd kapcsold be 220 fokra, és hagyd így két órán keresztül! Ennyi idő alatt az ecetes víz elpárolog, így a sütő minden zugába eljut, ahol kifejti jótékony, zsíroldó hatását. Két óra elteltével kapcsold ki a sütőt, majd csukott ajtó mellett várd meg, amíg kihűl! Ezt követően mosogatószeres vagy nedves, szódabikarbónás szivaccsal törölgesd át a sütő belsejét! Meglátod, minden zsírfolt, szennyeződés könnyedén lejön majd!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.