6 tipp, hogy ne kelljen kidobni a húsvéti sonka maradékát

sonka
PUBLIKÁLÁS: 2023. április 11. 15:00
Mutatjuk, hogyan lehet „újrahasznosítani” az ünnepi asztalról megmaradt ételeket.
Piréz

A húsvéti nagy evészetek után alighanem sokaknak már csömöre van a sonka-tojás-torma „szent” háromságától. Mégsem kell jövő ilyenkorig lefagyasztani vagy kidobni az ünnepi ételeket. 

Fotó: Pixabay

A Mindmegette most olyan maradékmentő sonkás recepteket gyűjtött össze, amelyek kissé átalakítják, ha úgy tetszik, felturbozzák a már elkészített alapot, így biztosan senki nem fogja visszautasítani. Nézzük az ajánlataikat!

1. TEJFÖLÖS-PIKÁNS SONKALEVES>>> 

2. SONKÁS TÉSZTA CSŐBEN SÜTVE>>> 

3. SONKÁS TACO HÁZI TORTILLÁVAL>>> 

4. SONKÁVAL TÖLTÖTT POGÁCSA>>> 

5. DUPLASAJTOS TEPSIS KRUMPLI MARADÉK SONKÁBÓL>>> 

6. JÓKAI-BABLEVES>>> 

 

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.