Ezo

Februári horoszkóp: a kosra kísértés vár, a vízöntőre pedig vita, ha nem vigyáz!

Létrehozva: 2023.01.31.

Lássuk, kinek mit ígérnek a csillagok februárban!

Nagy változások vagy kis átalakulások? Szerencse, szerelem, szakítás? Peches napok, vagy olyanok, amikor a csillagoknak köszönhetően minden összejön? Az Astronet segítségével eláruljuk, milyen februárra számíthatsz.

horoszkóp, csillagjegy, ezo, ezotéria, tél, Shutterstock illusztráció
Vajon mi vár rád a tél utolsó hónapjában?  Fotó: Shutterstock

Február havi horoszkóp

KOS februári havi horoszkóp

Az év második hónapjában a pénzedre kell vigyáznod. Jó lenne, ha most nem hallgatnál a gyerekes énedre, aki a téli leértékelésen mindenfélét megvenne. Kritikus napok: február 4 és 21. Ekkor lesz a legnagyobb a kísértés. Egyébiránt kissé álmos hangulat uralkodhat el rajtad. Olyan érzésed lesz, mintha sosem lenne vége a télnek. Ebben hoz javulást Vénusz, a kis szerencse és szeretet bolygója, ami 20-án belép a Kosba. Végre kicsit szerencsésebbnek és szerethetőbbnek fogod érezni magad.

BIKA februári havi horoszkóp

Tagadhatatlanul idegesíthet a főnököd februárban, de ezt nem szabad kimutatnod. Máskülönben hátrányos helyzetbe kerülsz. Holott ebben a hónapban előreléphetnél a létrán. Kedvezőtlen napok: 4 és 21, kedvező nap számodra a 16-dika. Ekkor egy komolyabb feladatot bízhatnak rád. Bolygód, a Vénusz 20-án vált jegyet, ami titkolózásra hajlamosít. Nem baj, ha nem vagy nyitott könyv, és diszkréten kezeled például a magánéletedet, de ne válj zárkózottá, mert nem tesz népszerűvé!

IKREK februári havi horoszkóp

Egész februárban lelkesen állsz hozzá mindenhez. Hol a Nap, hol bolygód, a Merkúr jár a Vízöntőben, ami inspiráló hatással van rád. Sok ötlet és lehetőség adódik ebben a hónapban. Élj ezekkel! A legjobb napjaid: 16 és 22. A munkahelyeden nem fog tetszeni minden újítás, változás. Van, amit kifejezetten kitolásnak érzel. Mielőtt lázadni kezdenél, gondold át a következményeket! Kritikus napok: 15 és 20. Semmiképp se hozd magad lehetetlen helyzetbe!

RÁK februári havi horoszkóp

Egész februárban, de különösen 17-ig fontolj meg minden kiadást! Hamar mínuszba kerülhetsz, ha az akcióknak és a leértékeléseknek nem tudsz ellenállni. A legkritikusabb nap az 5-ei telihold napja. Tuti, hogy meg fogod bánni, ha veszel valamit. 15-én egy Vénusz-Neptunusz együttállás, 20-án az újhold léleksimogatóan hat rád. Nem kizárt, hogy eddig rejtett művészi tehetséged felszínre kerül. Érdemes lenne foglalkoznod ezzel. Elmehetnél tanulni…

OROSZLÁN februári havi horoszkóp

Csodálhatsz másokat, de ne irigykedj rájuk! Februárban többször elhatalmasodhat rajtad az irigység. Ez nem segít, csak lehúz téged. Inkább lesd el a titkukat! Nincs jó hatással rád a szürke idő sem. Mivel te „napelemmel” működsz: minél többet süt a Nap, annál jobban érzed magad. A hónap közepén találkozhatsz egy bölcs emberrel, aki bár kissé mogorva, de nagy tudású. Sokat tanulhatsz tőle. 20-dikától sokkal jobban leszel a Kosba lépő Vénusznak köszönhetően.

SZŰZ februári havi horoszkóp

Kissé tanácstalan lehetsz februárban. Nem értesz pár döntést, ami a te munkádat is érinti. Amennyiben nem vagy vezető pozícióban, nem tehetsz mást, mint elfogadni, és megcsinálni a rád bízott feladatokat. Kérdezhetsz, de semmiképp se vitatkozz! Hidd el, elmúlik a rossz érzésed, és helyreáll a rend benned és körülötted is! Ezzel párhuzamosan a szerelem beköltözhet a szívedbe. Valaki nagy hatással lesz rád. Nem lesz könnyű ellenállni neki. Kérdés, hogy kell-e…

MÉRLEG februári havi horoszkóp

Nincs még tavasz. Te mégis kivirágzol. Optimistábban és bizakodóbban látod önmagadat, a jelenedet és a jövődet is. Közben számtalan ötlet pattan ki a fejedből. Ezek csillagszóróként szikráznak. Neked annyi a dolgod, hogy elkapd őket. 16-án különösen legyél éber, mert egy komolyabb terv formálódik! Ez hosszú távon megoldást hozhat neked. 18-dikától vigyázz az egészségedre! Különösen a nyirkos, csapadékos időben ügyelj arra, hogy ne ázz el!

SKORPIÓ februári havi horoszkóp

Ne panaszkodj a családodra! Örülj, hogy van családod! Februárban számíts rá, hogy többször fognak nyaggatni különböző kérésekkel! Szerinted meg tudnák oldani nélküled, ami bosszanthat. Inkább azt lásd meg, hogy szükségük van rád! Közben nem egyszerű a munkádra koncentrálnod. 18-tól sokkal jobban leszel. 20-án az újhold újításra ösztönöz. Ne fogd vissza magad! Amit most kezdesz el, egy új fejezetet nyit meg, és új távlatokat jelenthet…

NYILAS februári havi horoszkóp

Minél több beszélgetésbe bekapcsolódsz, annál több hasznos információhoz jutsz hozzá februárban. A bolygók tanulási és/vagy utazási esélyt is mutatnak. Kedved szerint válogathatsz. De ne dönts ezeken a napokon: 4, 5, 21. Az otthonoddal is kellene törődnöd. Egy selejtezés, rendrakás, nagytakarítás, pár bútor áthelyezése, függöny csere felérne egy komplett felújítással. Szóval nem kell óriási összegeket költened ahhoz, hogy felfrissítsd a lakásodat.

BAK februári havi horoszkóp

Merkúr, a kommunikáció bolygója erősen tanácsolja, hogy február 10-ig mondd ki azt, amit eddig magadban tartottál. Addig jár a Bakban, és segít, hogy pontosan, érthetően és ügyesen fogalmazz. 11-én kilép a Bakból, és más feladatot tesz aktuálissá: egy új költségvetést kéne készítened, hogy lásd, mennyi pénzből kell kijönnöd. A hónap végéhez közeledve mehetnéked lesz. Utazni szeretnél. Ha megoldható, menj! Ha nem, akkor kezdd el megtervezni!

VÍZÖNTŐ februári havi horoszkóp

Amíg a Nap a Vízöntőben jár (február 18-ig) körülötted forog a világ: mindenki veled akar találkozni, bulizni, kirándulni, stb. Élvezd ezt a népszerűséget! De számíts feszült napokra: 4, 5, 21! Ezeken a napokon vita pattanhat ki. Jobb lenne, elnézőnek maradnod mindenkivel. 11-én Merkúr belép a Vízöntőbe, és segít, hogy érvényre jusson az eredeti stílusod és a függetlenséged. Közben élesedik a szemed, javul az emberismereted. Ez pontos iránytű lehet…

HALAK februári havi horoszkóp

Februárban téli álmot alszol. Nem sok motivációt érzel a hétköznapi dolgokhoz. Csak egy-egy váratlan ötlet villanyoz fel. Pl. farsangi bál, az otthonod feldíszítése Valentin napra. Ezek az alkalmak jó hatással lesznek rád. 15-én a Halakban együtt áll a Vénusz és a Neptunusz, ami művészi tehetségedet erősíti fel. Vedd komolyan! 18-án éjjel a Nap belép a Halakba, és te kicserélődsz. Újból tudsz lelkesedni, és mosolyogni. Nem meglepő, ha népszerűséged nő.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek