Ezo

Heti horoszkóp: Ez vár ránk az év legutolsó napjaiban

Létrehozva: 2022.12.26.

Lássuk, mit tartogat számunkra a december 26.-január 1. közötti időszak!

Forrás: Shutterstock, Pixabay

Lassan, de biztosan közeledik 2023. A jövő évvel új álmok, új lehetőségek várnak ránk, de természetesen addig még van egy utolsó hét az idei évből. Lássuk hát, mit tartogat ez a pár nap számunkra a csillagok szerint!

horoszkóp, ezo, ezotéria, csillagjegy, illusztráció, Shutterstock
Vajon mit hoz az év utolsó hete? Most kiderül!  Fotó: Billion Photos / Shutterstock

Heti horoszkóp: 2022. december 26.-2023. január 1.

Különleges lesz 2022 utolsó hete, hiszen karácsonnyal indul, és szilveszterrel zárul. A bensőséges karácsonyi hangulatot átveszi a jókedv, a nevetés, a vidámság – ígéri az Astronet.

Kos

Ahogy elmúlik a karácsony, úgy érzed magad egyre álmosabbnak. Nehéz dolgod lesz, ha dolgoznod kell a két ünnep között. Kávé helyett igyál zöld teát, és egyél kicsit kevesebbet! A karácsonyi lakomák után jót tenne egy kis visszafogottság. Az év utolsó napjai kitűnő hangulatban telnek. Tele leszel tervekkel. Szilveszterkor ne engedd, hogy akár ez, vagy bármi más nyomasszon! Lépj át bizakodva az új évbe!

Bika

Karácsony utolsó napja vidáman telik. Utána jót fog tenni a munka, mert legalább nem a finom a falatokon jár az eszed folyton. Csökkentheted az étvágyadat, ha sok folyadékot iszol, amit a vizes Halak Hold javasol. Péntektől felpörögsz, és mehetnéked lesz. Ne fogd vissza magad! Senki nem mondta, hogy otthon gubbasztva kellene búcsúztatnod az évet. Igaz?

Ikrek

Fergetegesen indul ez a heted. Kivételesen nem nehezítenek el a karácsonyi ételek. Főleg akkor, ha nem egyszerre falsz fel egy egész pulykát, hanem többször keveset eszel. És minden nap menjél sétálni, futni, kirándulni! Ez érvényes a két ünnep közötti pár napra is. Ha dolgoznod kell, sokat szellőztess! Így felfrissülsz. 2022-öt barátokkal közösen kellene lezárnod.

Rák

Szokatlan módon idén nem válsz pesszimistává karácsonykor. A két ünnep között még jobb lesz a kedved. A Halak Hold javasol egy kádfürdőt, vagy elmehetnél uszodába. Biztos lehetsz benne, hogy a víz kimos belőled minden fáradtságot, aggodalmat, és teljesen megújulva kezdhetsz készülődni a szilveszterre. Jó lenne, ha nem esnél túlzásba semmilyen vonatkozásban.

https://cdn.borsonline.hu/2022/11/uA1E1_CcfpeYj8wPbUKf65-XGn-KwcfVp6EaM3qMa_w/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJmZjgzMzdiYjc0YjRmOWY5ZjViZGUxZTkxNjA4NDU3.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Megdöbbentő lista, ez a négy csillagjegy csókol a legrosszabbul

Velük a legrosszabb a csókcsata.

Oroszlán

A legnagyobb ajándék, amit adhatsz, a figyelmed és az időd. Idén karácsonykor az együtt töltött időt mindenki sokra fogja becsülni. A két ünnep között is találkozhatsz azokkal, akikre nem jutott sor az ünnepek alatt. Csak arra ügyelj, hogy az órádat nézd. Az égi folyamatok szerint hajlamos leszel elúszni. Az óév búcsúztatása nagyszerű hangulatban telik majd. Kirobbanóan jó kedved lesz.

Szűz

Nem csak karácsonykor kell törődnöd a szeretteiddel. A két ünnep között a Halak Hold sértődős rokont jelez. Duzzog, és nem mondja meg, hogy mit vár el tőled. Szerinte neked kell kitalálnod. Semmiképp se húzd fel rajta magad! Péntektől már csak a szilveszteri buli költségei foglalkoztatnak. Szeretnél kitenni magadért, de nem akarsz túlzásokba esni. Nagyon jól teszed…

Mérleg

Amennyire fel leszel dobva karácsonykor, annyira esel magad alá a két ünnep között. Megszáll egy furcsa aggodalom, ami rád telepszik, rád ragad, mint a vattacukor a hajadba. Csütörtök délutántól leszel sokkal jobban. Ebben sokat segít, ha vidám emberek társaságát keresed. Ők „megfertőznek” tréfás, mókázó stílusukkal. Ettől lesz derűs a szilvesztered.

Skorpió

Szinte ki se mozdultál karácsonykor az otthonodból. Hozzád jött mindenki. Érthető, ha szükséged van levegőre, szabadságra, mozgásra. A két ünnep között szakíts időt ilyesmikre! Akkor is, ha dolgoznod kell. Mehetnél például gyalog a munkába, vagy legalább egy szakaszon sétálj! 2022-öt úgy búcsúztasd, ahogy neked jól esik. Nem kötelező társaságba menned. Legyél egészségesen önző!

Nyilas

Jól teszed, ha nem otthon karácsonyozol. Ha elutazol, akkor kiszakadsz abból a mókuskerékből, ami minden évben leszívja az energiádat. Nem kell egy hadseregre főznöd, és mindenkit vendégül látnod. Ha mégis, akkor mondd meg a vendégeidnek, hogy hozzanak üdítőt, bort, pezsgőt, pogácsát, bármit. Szilveszterre ugyanez érvényes. Könnyítsd meg a saját dolgodat, hogy segítséget kérsz!

Bak

Ez a hét karácsonnyal indul és szilveszterrel zárul. Neked ez sok feladatot ad, mert mindent tökéletesen kezedben akarsz tartani, holott az ünnepek nem a kontrollról szólnak. Sokkal inkább a jókedvről, az örömről és az együtt töltött idő megbecsüléséről. Vedd körbe magad olyan emberekkel, akiknek jó a humora! Így sokat fogtok együtt nevetni. Végre…

https://cdn.borsonline.hu/2022/12/gF6O7Oocd67d2fYfqpved1IeMT-ySJRrF53vOGnqOQs/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzJmMDI1MjJkOGM2NTRiNTliZjg3NzQ1ZmExN2I1ZWE0.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Négy csillagjegy, akik jobb, ha még véletlenül se teszik be a lábukat a konyhába

Vannak, akik jobb, ha nem főznek!

Vízöntő

Elemedben leszel karácsonykor. Mindenki veled szeretne találkozni, koccintani, ünnepelni. Ez a két ünnep között folytatódik. A népszerűségedet inkább élvezd, semmint panaszkodj! Ne feledd, a következő éved alaphangulatát meghatározza, hogy mennyit nevetsz, és miről beszélsz az év utolsó és az új év első napján. Emlékeztesd magad, hogy ez a te érdeked.

Halak

Ha túl vagy a karácsonyi rohamon, akkor megkönnyebbülsz, és felhőtlenül örülsz. A két ünnep között mindenképpen fel kellene töltődnöd. Menj fürdőbe, uszodába, de a szaunázás is jót tenne neked. Nem csak a testedet méregtelenítheted, hanem lelkedet is. Ezek után lelkesen állsz hozzá a szilveszterhez. Mindegy, hogy édes kettesben, vagy társaságban búcsúztatod az óévet, fényesen sikerül.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088105_auto_resized.png
origo.hu

Ukrajna véletlenül bejelentette: közük lehetett a moszkvai terrortámadáshoz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26464_resized.jpg?avcount=1711704014
origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17074131_auto_resized.jpg
ripost.hu

Mindenki csak találgat: döbbenetes dolgot fedeztek fel a Google Maps-en

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086128_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Rossi: Ritkán veszítem el a türelmem, de most kijöttem a sodromból

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26465_resized.jpg?avcount=1711704014
origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091959_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711704014
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090709_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/JmHfTibHr1n8GMOthOqKbLlYRwMklrpXPyMmnp3NQaQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyZjk5NmE0ZWQ2YzRmMGViYjQwMmM3N2Y3ZTllMmIz.jpg
Ezo

Hétfőn érkezik a telihold, ez a négy csillagjegy már ma érezheti a hatását

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/nYMsw4zKCvYAZ6pQY_UmjgNi8htapMVwcLVH1IQzkbA/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2E4NTk4MmYxNDU4YTRhMTJhOTVmMmVkY2FmNjg5NGEz.jpg
Ezo

Ősi tudás tárul fel: ezt árulja el rólad az atlantiszi horoszkóp