Világszerte egyre népszerűbb a fehérjediéta. Egy idő után általában minden unalmassá válik, de a szemünket becsaphatjuk. A felhőlángos ránézésre úgy tűnik, mintha a hagyományos változatát látnánk, de picit sincs így, hiszen liszt hozzáadása nélkül készül. Mutatjuk is, hogyan...
Hozzávalók: 3 tojás * 10 dkg zsírszegény túró * 1 zacskó sütőpor * só
Elkészítése:
1. A tojásokat kettéválasztjuk.
2. A sárgáját alaposan összekeverjük a túróval és a sóval.
3. A fehérjét kemény habbá verjük, beleszórjuk a sütőport, és óvatosan összeforgatjuk a túróval.
4. Beborítjuk a tepsit sütőpapírral, egy kanál segítségével ráhalmozzuk a masszát, és előmelegített sütőben nagyjából 15 perc alatt szép aranysárgára sütjük.
Fokozhatjuk az élvezeteket fokhagymás tejföllel és reszelt sajttal.
Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.