Test és lélek

A Bors nagy karrierhoroszkópja 2021-re: Üzleti lehetőségek várnak a Kosokra, a Rákoknak ideje megtanulni irányítani

Bors

Létrehozva: 2020.12.27.

A jövő évben az összes csillagjegy szülöttének lesz lehetősége a munkájában, üzletében fejlődésre. Lesz, akinek ehhez a hobbiját érdemes továbbfejlesztenie, másnak a kommunikációs képességeit vagy éppen a kapcsolatait felfrissítenie. Karrierhoroszkópjából megtudja, mire számíthat a 2021-es évben.

Forrás: Shutterstock

kos március 21.–április 20.

Akkor ér el sikereket a munkájában, ha most minden kétséget félretesz és még több energiát fektet célja elérésbe, akár egy tanfolyamot is elkezdhet. Önbizalommal feltöltekezve a csúcsra járathatja a 2021-es esztendőt. A hivatalos ügyeknél és a szerződéskötéseknél viszont tartsa meg a kétségeket, mindent kétszer ellenőrizzen.

Azok, akik váltani szeretnének, hallgassák meg azokat is, akik már pórul jártak, és szívleljék meg a tanácsaikat. Az év elején úgy érzi, hogy elakadt, és sokan váltanának is, de február közepén egy olyan fellendülés várható, amire még legjobb álmában sem számított. Tavasz végén a problémamegoldó képessége nem ismer határokat.

bika április 21.–május 20.

Remek lehetősége lesz önmaga fejlesztésére, sőt emellett az év folyamán a szerencse is a vendége lesz több alkalommal. Most érdemes megtennie azt a lépést, amit már egy ideje halogat. Ez az év több kihívást is tartogat, de csak rajta múlik, hogy teljesíti azt. Ha több energiát fektet bele a megszokottnál, akkor sikert kovácsolhat ezekből.

Érdemes jobban odafigyelni a rövid távú célokra is, mivel a sok kisebb sikerből jön majd a nagyobb. Többen érzik majd úgy, hogy az eddigitől teljesen különböző területen is kipróbálnák magukat, erre már februárban is lesz lehetőségük. Lehet, hogy eleinte csak a kedvük javul majd ettől, később azonban már anyagilag is megéri.

ikrek május 21.–június 21.

A helyrehozások és továbblépések éve jön el az Ikrek számára. Ígéretes lesz ez az év minden területen. Karrierjében új lendületet kap, többen új úton indulnak el. Az állást keresők előtt több jó lehetőség is nyílik. A tanulásra is remek időszak ez az év, akár új szakmát is elsajátíthat.

Már az év elején lesz lehetősége olyan kapcsolatokat kiépíteni, ami év közben jobb helyzetbe juttatja. Február végén ne társuljon közeli ismerősökkel, és lehetőleg rokonokkal sem, mert a nehéz helyzetekben nem tud majd kiállni magáért. Ez a nagy döntések éve is lesz, de minden lehetőségnek alaposan járjanak utána, hogy ez a döntés előre­vigye őket.

rák június 22.–július 22.

Eljött az ideje, hogy teljesen a kezébe vegye az irányítást a karrierjében! Hallgassa meg barátai tanácsait, de a végső döntést mindig a saját véleménye alapján hozza meg. Az állást keresők viszont most ne szégyelljenek segítséget, protekciót kérni, a megszerzett helyen már bizonyíthatják rátermettségüket. Partnere vagy egyik közeli ismerőse év elején segít fellendíteni a karrierjét vagy az üzletét.

Ebben az évben tanul a múlt hibáiból, és ezt a tapasztalatát fel is tudja használni a munkájában. Az állást keresők vagy a váltani kívánók áprilisban találhatnak egy olyan lehetőséget, ami nem csak a megélhetést biztosítja, de jelentősen javítja majd az anyagi helyzetüket is.

oroszlán július 23.–augusztus 23.

A 2021-ben hozott dön­­tései határozzák meg, hogy milyen irányt vesz az élete a következő néhány évben. Ezért éljen az adódó lehetőségekkel, még akkor is, ha azok több munkával járnak a megszokottnál. Ha megtalálja a megfelelő irányt, akkor már magabiztosan haladhat előre. Bár elfáradt tavaly az év végi hajrában, a lazsálásnak még nem jött el az ideje az új esztendő elején.

Januárban és február elején szüksége lesz a kitartására, viszont ez az erőfeszítés meghálálja önmagát. Az anyagi életét is javító lehetőséggel találkozik tavasz végén, ebben a segítségére lesz az egyik rokona is. Aki önállósulni szeretne, annak jó lehetősége lesz erre nyár közepén.

szűz augusztus 24.–szeptember 23.

Különösen az év elején jön jól fejlett megérzőképessége, hallgasson bátran ösztöneire, ha arról van szó, elvállaljon-e egy új feladatot. Lesznek, akiknél nagy fordulatot hoz az év, többen akár új hivatást, munkakört is választhatnak az eddigi helyett. A Szűz számára időnként nehéz a döntés, hallgasson a megérzésére!

Az év eleje fokozott munkatempót hoz, ami nem biztos, hogy pluszbevétellel is jár. Márciusban többen egy új helyen vagy új pozícióban találják magukat. Aki szeretne valamilyen nagyobb munkába belefogni, annak érdemes kikérni nála tapasztaltabbak véleményét. Ősszel ne bonyolódjon vitába üzletfeleivel, feletteseivel, mert hosszú távon rosszul jöhet ki belőle.

mérleg szeptember 24.–október 23.

Egy új kezdet érkezett el a jegy szülöttei számára. Számtalan lehetőséggel találkoznak, a jó választás anyagi gyarapodást is hoz számukra már az év közepén. Január közepétől érdemes valami olyasmibe belekezdenie, ami friss szellőt hoz az életébe. Kezdetben akár hobbiként, ez még így is kinőheti magát annyira, hogy fő jövedelemforrássá váljék. Júniusban egy kis zökkenő lesz az üzletmenetben, lehet, hogy csak máshol vállalt túlórával tudja pótolni a bevételét.

Ezután azonban fellendülés jön, amikor akár az állás nélküliek is sikerrel járnak. A munkában a második fél évben érdemes kerülnie az irritáló embereket, mivel ezek jelentősen visszavethetik a munkában.

skorpió október 24.–november 22.

Végre fellélegezhetnek egy kicsit, főleg a 2021-es év harmadik hónapjától. A sok változásnak vége, állandósul a helyzet a munkahelyén. Azok, akik épp ez elől szeretnének menekülni, májustól lesz erre remek lehetőségük. A saját céget működtetők nem sok, viszont annál értékesebb partnerekre számíthatnak. Egy kis önreklámozás most sokat lendíthet a karrierjén, vállalkozásán. Ehhez elég, ha csak egy kicsit hangosabb a szokásosnál, máris eléri a célját. Az idén szerzett vagy továbbfejlesztett tudás most rengeteget lendít karrierjében, sőt az anyagi helyzetén is, ezért ne sajnálja az időt a tanfolyamokra. A munkakeresők március végéig nagy eséllyel találnak állást.

nyilas november 23.–december 21.

Most érik be az eddigi tanulás gyümölcse. Lesznek, akik hobbijukat fejlesztik olyan szintre, hogy abból anyagi hasznuk is származik majd. Aki már egy ideje a váltáson töri a fejét, annak tavasszal több lehetősége is lesz erre. Több Nyilas munkahelyén nagyobb változás várható, ami akkor lesz zökkenőmentes, ha alkalmazkodnak. A kapcsolatok ápolása és a közösségi tevékenységek sokat segíthetnek munkájában, vállalkozásában, akár az internetes felületeken is sikert arathat. Idén nagy sikerrel szerezhet magának támogatókat, akik hosszú távon egyengetik majd az útját. A november és a de­cem­ber sikert tartogat, akár önálló céget is alapíthat.

BAK december 22.–január 20.

Az elmúlt év után most egy stresszmentesebb időszak jön. Ez főleg azokra érvényes, akik törekednek az együttműködésre, és a türelmüket is sikerül megőrizni. Tavasz közepétől anyagi gyarapodásra is számíthatnak, ami kiszámítható is lesz. 2021-ben érdemés végiggondolnia, hogy valóban tud-e kommunikálni az emberekkel, és hogyan kellene viselkednie, hogy ne értsék félre. Ezzel további sikereket érhet el a munkájában. Kitartása erős lesz egész évben, különösen februárban és szeptemberben, így aki nagyobb célokat tűzött ki maga elé, annak érdemes ekkorra időzítenie ezt. Aki állást keres, vagy változtatni szeretne, az már január közepén nekiállhat ennek.

VÍZöntő január 21.–február 19.

A legtöbb változásra ők számíthatnak a munka terén. Azok, akik idomulnak ezekhez, olyan sikereket érhetnek el, amiről eddig nem is álmodtak. Az év elején nem akar olyan munkát végezni, ami közben nem élheti ki a kreativitását, ezért ellenállhatatlan vágyat érez arra, hogy új állást keressen.

Csak olyan helyen fogja jól érezni magát, ahol önállóan dönthet, lesz is egy jó lehetősége márciusban, hogy elhelyezkedjen. Egy külföldi munkával kapcsolatban becsaphatja önmagát, ne hitesse el magával, hogy minden rendben lesz. Nyár végén lesz újabb lehetősége a váltásra, itt már az anyagiak fognak dönteni, de lehet, hogy kevesebbért is hajlandó lesz továbbállni.

halak február 20­.–március 20.

A Halak többnyire nagy lelkesedéssel kezd bele minden, számára újdonságot jelenető dologba, és erre a 2021-es évben szüksége is lesz. Olyan fordulatok várnak rá a munkában, amire egyáltalán nem számít, de ha megtanul csapatban dolgozni, akkor sikerre számíthat. A túlzott költekezést azonban vissza kell fognia. Ügyeljen arra, hogy a főnökével való viszonya ne zavarja meg az ítélőképességét. Ne csapja be munkaadóit és ügyfeleit, mert baja lehet belőle. Ne vágjon bele egy nagyobb munkaügyi perbe, mert esélyes, hogy veszít. A sikerhez vezető legrövidebb út, ha bölcs emberekkel veszi körül magát. Hasznára válhat egy jogász vagy egy ügynök, aki az ön érdekeit képviseli.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180568_auto_resized.jpg
origo.hu

Ez a fiatal énekesnő csalta hónapokig a vőlegényét Marics Petivel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714632909
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17175721_auto_resized.jpg
borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176068_auto_resized.jpg
vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179772_auto_resized.jpg
ripost.hu

Most kaptuk: brutális tömegkarambol történt az M7-esen, zajlik a mentés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179907_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Politikai kalandtúra megdöbbentő találkozással a végén

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27654_resized.jpg?avcount=1714632909
origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177338_auto_resized.jpg
travelo.hu

Magyar fotós készített bravúros képeket az Etna füstölgő krátere felett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714632909
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178615_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ebben nem lesz köszönet: erre a 3 vármegyére sújt le a pokoli ítéletidő

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban