Szobó

Jürgen Klopp elvesztése után újabb radikális változással néz szembe Szoboszlai Dominik

Létrehozva: 2024.05.25.

Hatalmas változások a Liverpoolban.

Mi, magyarok már hosszú ideje várjuk, hogy újra legyen egy kiváló, legendás focistánk. Puskás aranycsapata óta sok víz lefolyt a vén Dunán, de az biztos, hogy mélyrepülést produkált a magyar foci, és a szurkolók egyre inkább kiábrándultak. A Szalai Ádám vezette válogatott azonban csodát tett, és új életet lehelt a sokak által szeretett nemzeti tizenegybe. És bár a mára már legendássá vált csapatkapitányunk leköszönt, helyét Szoboszlai Dominik vette át, akinek regnálása óta veretlen a magyar csapat. A magyar válogatott diadalfutása töretlen, és fiaink jobbnál jobb csapatokban játszanak szerte a világban. Dominiknak azonban most újabb változásokkal kell szembenéznie. 

Edzőjük szerint nem csoda, hogy Szoboszlai Dominikék tankjából kezd kifogyni a benzin
Újabb változás Szoboszlai életében / Fotó: Michael Steele / Getty Images

Úgy tűnik, Szoboszlai Dominik fogja valóra váltani sokak álmát, miszerint egy újabb legendás focistát adunk a világnak. Csak reménykedni tudunk, hogy Dominik kellő alázattal és szorgalommal viszonyul majd ehhez a feladathoz, mostanában azonban sok változással kellett szembenéznie. Az hatalmas siker volt, hogy leszerződtette a világ egyik legjobb csapata, a Liverpool, a Domit nagyban segítő és támogató sztáredző, Jürgen Klopp azonban nemrégiben lemondott, és új edzőt neveztek ki. 

 

De más változással is szembe kell néznie. Szoboszlai egyik legjobb barátja a Liverpoolban Mohamed Salah, aki hatalmas, ikonikus frizurájáról is híres. Őt aztán könnyű felismerni a pályán. Most azonban az egész világot megdöbbentette, egy friss képet posztolt ugyanis, amelyen látható, hogy levágta a haját. A csapattársaknak biztosan nehéz lesz megszokni őt az ékes hajkoronája nélkül. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek